Tuča u tržnom centru
Foto: Printscreen/Printscreen/Instagram/nishnocu_official

Poznati niški tržni centar je pre tri dana proslavio treći rođendan, a tim povodom je bila organizovana i podela besplatnih vaučera u nekoj od radnji.

Vaučeri su se nalazili u balonima okačenim na plafon, a prilika da dobiju poklon privukla je mnoge kupce kako mlade tako i starije Nišlije.

Na Instagram stranici nishnocu_oficijalni pojavio se video-snimak kada su organizatori pustili balone.

Na video-zapisu se vidi da je tada nastao opšti haos, gužva, krkljanac pa i makljaža. Dogodila se i tuča koju je prilikom otimanja balona inicirala starija žena.

 

Kako se vidi na snimku koji kruži društvenim mrežama ona je odgurivala i udarala decu oko sebe.

Ovakve situacije nisu novina na našim prostorima kada su neke akcije, sniženja ili podela besplatnih vaučera ili raznoraznih poklona u pitanju.

Tuče, guranje, koškanje, laktanje i svađe u prodavnicama kada su aktuelna sniženja i popusti posledica su univerzalnog fenomena - psihologije mase u kojoj pojedinci slede najprizemnije ponašanje jednog od njih i rade ono što nikada ne bi da su sami.

Poslednje u nizu javnost su zaprepastile tuče koje su izbile u supermarketima u Borči, Šapcu i Stanovu u Kragujevcu kada su nastali totalni haos i makljaža potrošača, i to zbog ćevapa na akciji koji su koštali 320 dinara po kilogramu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading