Stan u Beogradu
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Tako, za iznajmljivanje stana na Obilićevom vencu traže čak 2.600 evra mesečno.

Ovo je moderno opremljen stan od 153 metara kvadratnih u samom centru Beograda.

- Na samom ulasku u stan očekuje vas velika trpezarija, dok se ovde nalazi kompletno opremljena kuhinja - započinje devojka sa TikToka.

U nastavku je i prostrani dnevni boravak, tu je i najveća spavaća soba u stanu, koja ima i sopstveno kupatilo, a po izlasku iz nje nalazi se još jedno veliko kupatilo.

Osim master spavaće sobe, ova nekretnina raspolaže sa još dve sobe za spavanje spojene terasom.

- Ono što posebno izdvaja ovaj stan jeste sasvim dovoljno prostora za odlaganje i to u svakoj sobi, a više ne morate da dolazite u grad na piće, jer je grad odmah ispod vas - zaključuje ona.

Međutim, ljudi u komentarima nisu oberučke prihvatili ovu ponudu. Štaviše, burno su reagovali na cenu iznajmljivanja ovog stana po ceni od 2.600 evra, pa su komentari glasili, poput:

,,Za 2.600 dinara može'', ,,Za te pare možeš da kupiš stan na rate u Beogradu na vodi'', ,,Čista elegancija sa veš mašinom u kuhinji'', ,,Je l' ovo Dubai?'', ,,Alo, ovo je Beograd, ne Pariz!''.

BONUS VIDEO

@alo_portal Kakav je vaš stav o ovome? Da li bi smestili svoje roditelje u starački dom? 🤔 #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryou #fypシ #fypシ゚viral #viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading