PAZITE AKO SEDATE ZA VOLAN DANAS Opasnost na putevima, AMSS izdao upozorenje
EPA/RAHAT DAR

Najopterećeniji putni pravci I prioriteta održavanja su prohodni i na njima nema snega, saopštilo je jutros Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na državnim putevima II i III prioriteta održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 centimetara na teritoriji Kruševca, Ivanjice i Vranja, pa se preporučuje oprezna vožnja. Na području Zaječara učestali sitni odroni, duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima i zasecima.

JP Putevi Srbije savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze oprezno i pažljivo. Putevi Srbije apeluju na vozače da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i savetuju maksimalan oprez u vožnji.

BONUS VIDEO

@alo_portal Čeda se slomio pa zaplakao na pomen Jelene! Celu emisiju “U RINGU” sa Čedomirom Jovanovićem možete pogledati na našem YouTube kanalu #alo #alonovine #alodnevnenovine #cedajovanovic #cedomirjovanovic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ Sad - Ewine Goelt

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading