SRBI U NOVOJ GODINI ŽELE OVO Šokiraćete se kada vidite šta nam je ispred zdravlja i sreće!
EPA

Bez obzira na to donosite li novogodišnje odluke ili ne, kraj stare i dolazak Nove godine navodi ljude da pogledaju unazad i razmišljaju o smeru u kom njihov život ide, i da razmišljaju o nadama i željama za novi period.

Članovi srpskog foruma društvene mreže Reddit opisali su šta žele da ostvare u Novoj godini, i pored uobičajenih želja, među stotinama komentara najviše je dominantna jedna koju niko nije očekivao.

Podsećamo, ova društvena mreža omogućava anonimno komentarisanje, pa su tako ljudi iskreniji nego što bi bili u, recimo, živom razgovoru.

"Da ne bude rata", napisao je jedan korisnik, a sa njim su se složili mnogi.

Bilo je dosta želja u smislu "Da me zdravlje posluži", kao i "Da upoznam životnog partnera/partnerku" ili "Da konačno imam odnos".

"Želim konačno da smršam jer sam se od korone ugojio 20 kilograma", napisao je drugi. I njega su podržali mnogobrojni korisnici mreže.

SRBI U NOVOJ GODINI ŽELE OVO Šokiraćete se kada vidite šta nam je ispred zdravlja i sreće!

Foto: Shutterstock

 

Jedan od komentara koji slamaju srce bio je:

"Želela bih da upoznam svog oca", a u nastavku je objašnjena tragična okolnost zbog koje komentatorka nikad nije upoznala muškog roditelja.

Neki su poželeli da pročitaju više knjiga nego prethodne godine, ili da obiđu više muzeja.

Drugi su poželeli da treniraju i konačno uspeju da istrče ceo maraton, što nije mali cilj.

Ipak, najbrojniji komentari odnosili su se - verovali ili ne - na kupovinu novog automobila!

"Hoću da skupim dovoljno para za auto", "Želim novog 'mercedesa", "Pored svih stvari koje imam samo mi fale kola", "Malo mi za sreću treba, jedan Rejndž Rover", "Nešto da me prebaci od tačke A do tačke B, ovako više ne ide" i slično.

Pobrojali smo komentare u temi i došli do zaključka da se najviše komentara i lajkova odnosi upravo na - četvorotočkaše. Prioritet koji, izgleda, zauzima više mesto od zdravlja, sreće, pa čak i puke želje za više novca u 2023. godini.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading