bebe
Foto: Printscreen/Foto: RINA

Imajući u vidu sa kakvim problemima i iskušenjima se susreću tek ostvarene majke u porodilištima i pod kakvim su stresom, ne čudi što se može desiti da lako upadnu u okršaje.

Događaj od pre dvadesetak godina upravo potvrđuje gore navedeno. Naime, suprug jedne od porodilja zamolio je medicinsku sestru da prenese njegovoj supruzi da se pojavi na prozoru. Želeo je da joj mahne i pošalje poljubac, jer je ulazak u porodilište bio zabranjen.

Dežurna sestra je ušla u sobu i izgovorila ime i prezime supruga porodilje koji ju je željno iščekivao da se pojavi na prozoru kako bi joj uputio gest ljubavi.

Ovde je nastao problem, jer su dve porodilje u isto vreme krenule ka prozoru. Nastala je neprijatna tišina, a potom i ubeđivanje medicinske sestre kako baš njen muž čeka ispred porodilišta.

Kako je brzo ustanovljeno da porodilje imaju muževe sa identičnim imenom i prezimenom, medicinska sestra je rekla da obe porodilje bace pogled na ulicu radi utvrđivanja čiji je muž u pitanju.

Tada je umalo izbila tuča, jer je svaka porodilja želela da dokaže da baš njen muž čeka ispred porodilišta.

Da muka bude veća, muževi su pored istog imena i fizički bili slični, pa je nastao haos i razdvajanje razjarenih majki, sve dok na kraju jedna od njih nije primetila da gospodin oko koga je nastala frka ima malo zakrivljeniji nos od njenog supruga. Tek tada se situacija primirila i stvari su došle na svoje mesto, a slučaj je ostao da se prepričava kao simpatična slučajnost među medicinskim osobljem godinama nakon toga.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading