DRAMA NA TOŠINOM BUNARU! Čovek spasao život ženi pred vozom koji je jurio, pa se samo prekrstio (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Jedna žena je na železničkom stajalištu Tošin bunar odlučila da pređe s jednog na drugi peron, ali umesto pothodnika odlučila je da prelazi preko šina i to ju je umalo koštalo života.

Dok je ona s torbom koračala preko šina nailazio je voz Soko, koji na ovoj deonici ide brzinom od 120 kilometara na sat.

Iako je voz u trenutku kada je žena zakoračila na kolosek bio zaista daleko, on se opasno približavao, a da žena to nije ni primetila.

Srećom, da vremena više nema zapazio je jedan od putnika koji je stajao na peronu i brzo joj pružio ruku, snažno je povukao sekund pre nailaska voza.

 

 

Da je ostala na šinama tragedija bi bila neizbežna, a pitanje je kako bi prošla i da je delimično uspela da se probije do perona, jer bi je voz pri tolikoj brzini lako povukao pod točkove.

Čovek koji ju je spasao prekrstio se čim je shvatio da je nesreća izbegnuta.

Prelazak pruge je u ovom slučaju opasniji od prelaska auto-puta, jer je brzina ogromna, a mogućnost naglog kočenja ne postoji.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Bezbednost

30.04.2022 18:02

Mislim da bi na ovakvim stanicama trebalo uvesti barijere sa automatskim vratima, kakve su u evropskim zemljama prisutne na metro stanicama. Na taj način bi pretrčavanje pruge bilo onemogućeno.