VREMENSKA PROGNOZA ZA 6. APRIL Temperatura i do 23 stepena, a onda naglo pogoršanje vremena!
TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ nr

VREME U SRBIJI

Tokom dana biće sunčano. Uveče se na jugu i jugozapadu, a tokom noći i u ostalim predelima, očekuje naoblačenje mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom. Ujutru ponegde -2 stepena, tokom dana od 18 do 23.

SREDA 06.04.2022. 

Ujutro hladno ponegde sa slabim mrazem. U toku dana sunčano i toplo. Uveče na jugozapadu i jugu, a tokom noći i u ostalim krajevima postepeno naoblačenje mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, u južnom Banatu posle podne i uveče jak, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od -2 do 7, a najviša od 18 do 23 stepena.

ČETVRTAK 07.04.2022. 

Pretežno oblačno mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, posle podne na severu, a uveče i tokom noći i u ostalim krajevima prestanak padavina i razvedravanje. Vetar umeren, ponegde i jak zapadni. Najniža temperatura od 5 do 10, a najviša od 15 do 19 stepeni.

PETAK 08.04.2022. 

Umereno oblačno sa sunčanim intervalima, suvo i toplo. Vetar umeren, ponegde i jak jugozapadni. Najniža temperatura od 4 do 10, a najviša od 19 do 23 stepena.

SUBOTA 09.04.2022.

Postepeno naoblačenje pre podne na severu, a posle podne i u ostalim krajevima mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, a na visokim planinama uveče sa snegom. Vetar umeren, a na severu Vojvodine jak južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 6 do 13, a najviša od 17 do 23 stepena.

U nedelju hladnije, pretežno oblačno mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Posle podne prestanak padavina i razvedravanje. Početkom naredne sedmice pretežno sunčano i toplije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading