OGLASIO SE SNS NOVI SAD Monstruozne pretnje gradonačelniku Milošu Vučeviću i njegovoj porodici
Tanjug

Slučaj je odmah prijavljen policiji, koja radi na njegovom rasvetljavanju.
Gradski odbor Srpske napredne stranke najoštrije osuđuje ugrožavanje bezbednosti potpredsednika naše Stranke i prvog čoveka Novog Sada, kao i njegovih najbližih. Imamo puno poverenje u pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova da će u najkraćem roku otkriti pravi identitet počinioca i privesti ga pravdi.

LICEMERNO Miloš Jovanović hoće u borbu protiv korupcije sa pljačkašima iz novosadske frakcije POKS koji su ostavljali pustoš u javnim preduzećima

Niko ne zaslužuje da mu lična i bezbednost njegove porodice  budu ugroženi, a najmanje čovek koji je toliko toga dobrog učinio za naš grad i njegove građane. Miloš Vučević ni jednim potezom nije izazvao ovaj čin. Naprotiv, ako je neko sve svoje aktivnosti usmerio za obezbeđivanje uslova za normalan život naših sugrađana, onda su to Miloš Vučević i Srpska napredna stranka.

Uvek smo iskreno osuđivali ovakve i slične incidente i činili sve da to njih ne dođe. Mi građane ne delimo po stranačkoj, verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili bilo kojoj drugoj pripadnosti. Mir i bezbednost su cilj našeg delovanja i postojanja.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading