Ovo je stan koji možete osvojiti u nagradnoj igri Grand kafe!
Grand kafa

Naime, Grand kafa Deda Mrazevi su ove godine nešto ranije pripremili veliko iznenađenje u vidu nagradne igre koja traje do 15. decembra. Učešćem u nagradnoj igri imate mogućnost da osvojite novi stan u Beogradu, dok vas svakog dana očekuje čak 300 nagrada iz kvalitetnog asortimana Metalac posuđa.

Grand kafa

 

 

Pogledajte ovde kako stan izgleda i probajte da zamislite kako baš vi pijete prvu jutarnju na ovoj terasi, u baš ovom stanu!

Sve što treba da uradite je da kupite bilo koji od Grand kafa i/ili Black’n’Easy proizvoda u vrednosti od minimum 400 rsd (na jednom računu), pošaljete BI broj i vreme računa na www.grandkafa.rs. Sačuvajte fiskalni račun od kupovine za preuzimanje nagrada koje zahvaljujući Grand kafa Deda Mrazovima ove godine stižu ranije.

Svakom prijavom, povećavate sebi šansu da osvojite glavnu nagradu i šoljicu omiljene kafe popijete u  novom domu! Zato, ne gubite vreme, požurite do najbliže prodavnice, kupite Grand ili Black ‘n’ Easy kafu, zakuvajte šoljicu kafe sebi i svojim najmilijima.

I miris i ukus i srećni praznici!

Komentari (0)

Loading