NENAD ČANAK TRAŽI HITNO HAPŠENJE: Bokanu je mesto u zatvoru, a ne na televiziji
Tanjug/Strahinja Aćimović

Trideset godina ovaj fašistički jurišnik seje mržnju po Srbiji i zemljama regiona.
Ovaj osuđeni kriminalac slobodno se pojavljuje u medijima i širi svoje ludačke i fašističke ideje.

Ovakvom smeću nije mesto na televizijima, nego u zatvoru!

Predsednice Vlade Brnabić, radite svoj posao i hapsite ovakve fašiste!
Građanima Vojvodine, Srbima, Mađarima, Rumunima, Hrvatima, Slovacima, Rusinima, Makedoncima, Romima, Albancima i svim ostalim, poručujemo da se ne boje ovakvih fašista.

Ako ih država ne zaštiti, LSV će stati u odbranu građana Vojvodine kao i 1991, 1995, 1999. i svakog puta kada su ih fašisti napadali.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Bogoljub

30.11.2021 13:13

,,Istina je najoštrije sečivo'' je odavno rekao Gete. To istina boli g. Čanka zato kuka na sav glas Boli ono što govori Bokan, jer i narod tako misli! E, to ne mogu da podnesu ligaši

milan

30.11.2021 14:10

Canku je odvno mestou zatvoru posle psovaanja zastave i gaenja table ,pljuvanja po sopstvenoj državii i sad se vidi da tužilaštvo neradi svoj posao

Srpkinja

30.11.2021 14:21

Moram da obavestim Canka da niko ne sme da vredja Srbiju i srpski narod ma koje nacionalnosti bio. Neki izrodi koje ni njihova drzava ne zeli koriste svoj polozaj kao zloupotrebu i tako prave haos u Srbiji. Ti Canak si Srbin, ali ti je poreklo Licko, ja da imam vlast ni 24 sata ne bi ostao u Srbiji, jer Srbiju ne postujes. Da sam u vladi pozvala bi ambasadora nase bratske Rumunije i konstatovala se sa njim sta da se uradi sa Rumunkom Marinikom koja u Srbiji pravi probleme. Nisi svestan kakav odgovor bismo dobili. Molila bi Marinika da ostane u Srbiji. Sto se Bokana tice njega neda narod Srbije, on je tvog porekla, ali tvoje izdajnicko ponasanje i ti kao covek nisi mu ni do kolena.