NA DESETINE STABALA I GRANJA UKLONJENO U Novom Sadu saniraju se posledice nevremena
Foto: Printscreen

Tokom proteklog vikenda i nevremena koje je pogodilo teritoriju grada Novog Sada desila su se oštećenja na pojedinim stablima, a ekipe JKP „Gradskog zelenila“ su tokom jučerašnjeg dana i noći sanirale štetu.

Štete koje su nastale su u najvećoj meri u prigradskim naseljima i to u Kisaču gde se izvalilo jedno drvo oraha, u dvorištu predškolske ustanove se izvalio javor. U Kaću je na nekoliko lokacija bilo izvaljivanje stabala koja su uklonjena u toku noći . Pao je bor u Predškolskoj ustanovi, javor u Omladinskoj ulici, orah u ulici Svetozara Miletića, dva stabla višnje u Partizanskoj ulici, oluje i gromovi rascepljivali su grane ...

U Budisavi je pala omorika, a na prostoru od čenejske crkve i groblja do Temeriskog palo je više stabala. U samom gradu srušeno je drvo vrbe na Temerinskom putu , na Beogradskom keju stablo javora grom je rascepilo na pola.

- Radove na saniranju štete nastavljamo i danas obilaskom terena, kao i na osnovu prijava građana i inspekcije – poručuju iz „Gradskog zelenila“.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading