OGLASILA SE KOSOVSKA POLICIJA POVODOM NESTANKA MOMKA IZ BEOGRADA: Javio se svedok - vozač kamiona!
Alo/ilustracija

Dodao je da je nestanak prijavljen Kosovskoj policiji u Leposaviću, gde je navedeno da je I. M. juče posle 14 sati ušao na Kosovo na prelazu  Jarinje motorom sive boje, marke Suzuki, beogradskih registarskih oznaka.

„Policijskoj stanici u Leposaviću, javio se svedok, vozač kamiona, koji je prema opisu motora, izjavio da se I.M. kretao ispred njega kretao iz pravca Leška ka Zvečanu, gde je on skrenuo u u pravcu carinskog terminala, a vozač motora je, prema njegovim rečima, nastavio magistralnim putem u pravcu Prištine“, rekao je Radović.

„Ivan Milošević je 28.05.2021. prvi put krenuo na Kosovo i trebao je da stigne u Gračanicu istog dana u popodnevnim satima. Srpska policija je poslala Euleksu: Lice Ivan Milošević, dana 28.05.2021. godine u 14,15 motociklom reg. oznaka BG 34407, prešlo je preko ZTP Rudnica prema AP KiM“, navodi se u dopisu dostavljenom redakciji "KosovoOnline".

Dodaje se da je Policija Srbije poslala dopis Euleksu u cilju provera iz njihove nadležnosti, na području Kosova.

Porodica i prijatelji Miloševića su uputili apel svima koji imaju neki podatak o njemu, da hitno obaveste policiju ili pozovu neka od dva telefona - 064/ 340 87 47 ili 066/ 67 76 742.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading