zvezdara
Foto: Alo/Alo

Sve više devojaka se žali da danas nema pravih džentlmena, ali dva momka sa Zvezdare, Bogdan Bisenić i Mateja Krčmar, dokazuju suprotno.

Naime, oni su za Dan zaljubljenih odlučili da prodaju ruže - i to devojkama za momke koji ih nisu kupili njima! Šarmantni momci su nam otkrili kako se rodila ideja za ovaj "romantični biznis":

zvezdara

Alo

 

- Prošle godine smo, za 8. mart, došli na ovu ideju - započinje Mateja. - Razmišljali smo kako da zaradimo, sinula nam je ideja da odemo na pijacu i kupimo cveće. Od tada smo krenuli sa prodajom za Dan žena i Dan zaljubljenih. Zaradili smo, a bilo je i zanimljivo!

Društvene mreže su se usijale zbog oduševljenja ljudi sloganom "Kupi cveće njemu, kad već on nije tebi", a kako su ovi momci došli do inspiracije za to, kao i o svom emotivnom statusu, pogledajte u videu na početku teksta.

@alo_portal Kupi cveće njemu, kad već on nije tebi: Momci koji prodaju cveće za Dan zaljubljenih postali hit na internetu ❤️ #viral #alonovine #alodnevnenovine #alo #fypシ゚viral #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading