"ETO KOLIKO JE LOŠE" Velika promena na rafovima prodavnica na Zapadu, ljudi zapanjeno gledaju!
Printscreen twiter

Veliki broj supermarketa na zapadu odavno umesto cena ispisanih, ili odštampanih na papiru, ima elektronske cene na rafovima, ali od početka rata u Ukrajini i ostali ubrzano prelaze na digitalne dijspleje jer se očekuje da će se cene, zbog rastuće inflacije, menjanti, tj. rasti na dnevnom novou.

Veliki marketi koji nisu imali elektronske cene, sada su ih postavili, međutim, građane brine i to što sve veći broj malih radnji uvodi digitalne cene.

"Moj lokalni bakalin sada je stavio digitalne cene na svoje police. Pitam devojku koja je menjala cene da li su displeji stavljeni zbog stalnog menjanja cena. Rekla je - da! Eto koliko je loše", napisala je na svom nalogu jedna korisnica Tvitera iz SAD.

Cene gasa, goriva, ali i hrane u Evropi skaču iz dan u dan. Najnoviji primer je Grčka gde su rafovi sa prehrambenim proizvodima gotovo prazni kako se povećava potražnja za određenim proizvodima.

GLOBALNA NESTAŠICA HRANE DRMA CEO SVET Srbija na pravom putu, država pokazala da građani mogu da se oslone na nju u vreme krize

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading