navodni nlo
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Neki od korisnika spekulišu da se navodno radi o neidentifikovanim letećim objektima, a javili su se stanovnici Ukrajine i Finske, kao i Arizone i Kalifornije.

Nekoliko korisnika je na društvenim mrežama podelilo fotografije i video snimke neobičnih scena na nebu.

- Neko mi neko kaže da ovo nije bio NLO. Potpuno čisto nebo i odjednom vidim veoma prigušeno belo svetlo (bez bljeska kao što bi imao avion) kako ide pravo na mene - napisala je jedna osoba u petak  i dodaje:

- Onda ide pravo gore i nestaje. Proverio sam, nije bilo lansiranja rakete ili bilo čega sličnog (iako bi raketa emitovala svetlost druge boje). Toliko sam mogao da snimim kamerom. Molim vas da mi objasnite o čemu se radi.

 

 

Drugi korisnik na Iks-u je napisao da je video nešto vrlo slično u Arizoni u SAD.

– Došao je sa Zapada, lebdeo je i činilo se da ga okružuje magla, a onda je odjednom nestao, baš kao na tom snimku, baš mi je drago što su drugi uspeli da to snime - napisao je korisnik.

Jedan korisnik je primetio da je oko navodnog letećeg objekta bila izmaglica, uprkos vedrom noćnom nebu.

- Prijavljujem NLO na nebu iznad Santa Barbare, napisao je.

Navodna neobična svetlost pojavila se i u Santa Barbari u Sjedinjenim Dražavama.

- NLO u Palm Springsu. Upravo sam ovo snimio, bez ijednog oblaka na nebu. A onda je odjednom nestalo - napisao je korisnik na uz objavljeni snimak.

 

 

Prema snimcima objavljenim na Redditu, slično svetlo je navodno viđeno i u Helsinkiju.

Alfa Kentauri, ukrajinski neprofitni obrazovni projekat, objavio je na Iks-u da je misteriozni beli blic primećen u nekim delovima neba iznad Ukrajine u četvrtak. Oni su zauzvrat ponudili objašnjenje za neobičnu pojavu.

- Opet neobični objekti na nebu iznad Ukrajine. U nekim delovima neba, izduvna spirala letelice Falkon 9 mogla se videti nakon lansiranja iz Kalifornije - objasnili su oni, piše Jutarnji.hr.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
nlo

Komentari (0)

Loading