dinari
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Prijava za dodelu paketa solidarne pomoći penzionerima preko Saveza penzionera Srbije i Udruženja penzionera Srbije "Nezavisnost" završena je 29. aprila.

Podela paketa počinje 20. maja, što je i objavljeno u najnovijem broju "Glasa osiguranika", glasila Republičkog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO).

Kompletna rang-lista je 30. aprila objavljena na oglasnim tablama udruženja i odbora korisnika penzija i filijala PIO Fonda, a penzioneri imaju pravo prigovora na istu u roku ne dužem od osam dana od njihovog objavljivanja.

O prigovorima odlučuje komisija sastavljena od članova Saveza penzionera Srbije i Udruženja penzionera Srbije "Nezavisnost".

Kada se završi obrada prigovora, konačne rang-liste biće utvrđene najkasnije do 17. maja, kako bi se omogućila blagovremena podela paketa zakazana za 20. maj.

Podsetimo, pravo na pomoć imaju pеnzionеri čija su primanja manja od 24.987,67 dinara, a oni pеnzionеri koji imaju primanja iz inostranstva, visinu iste trebalo je da dokumеntuju izvodom iz bankе, a obе njihovе pеnzijе u zbiru nе mogu biti vеćе od 24.987,67 dinara.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Danas je Veliki petak i većina pravoslavnih hrišćana farba jaja za Vaskrs #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #fyp #foryourpage #fypシ #fypシ゚viral #vaskrs ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading