Ohrid
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Jedna TikTokerka je na svom profilu podelila cene u ovom divnom gradu, koje su iznenadile mnoge korisnike ove društvene mreže.

- Magneti i suveniri koštaju jedan evro, kugla sladoleda oko 0.60, aperol špricer pored jezera možete da popijete za 7.5 evra, dok su kafe dva-tri evra - nabraja ona.

Najviše iznenađuje račun nakon jednog ručka, koji iznosi manje od deset evra, računajući i piće.

- Ohrid je uvek važio za pristupačniji grad, međutim, da li ste znali da je i sa ovim povoljnim cenama skuplji od okolnih gradova? Ova informacija vam govori koliko je Makedonija generalno "jeftina" za naš narod i svakako vredna posete - zaključuje TikTokerka, a prenosi kurir.

 

@pasaportedevilu Dobrodošli na makedonsko more i Jerusalim pravoslavaca ❣️ Kako Ohrid redovno posećujem od malena, mogu vam iz prve ruke reći da se situacija oko cena ni ove godine nije nešto mnogo izmenila (barem u predsezoni). 💰 Ohrid je uvek važio za pristupačniji grad, međutim da li ste znali da je i sa ovim povoljnim cenama skuplji od okolnih gradova? Ova informacija vam govori koliko je Makedonija generalno "jeftina" za naš narod i svakako vredna posete! ✈️ Osim ovih cena, naravno, mogu se naći i skuplje, ali verovali ili ne i jeftinije. Sve zavisi od toga da li vam je bitan pogled, a usluga je svugde izvanredna. 🍸 Ako mene pitate, u Ohridu je svaki ćošak lep i zanimljiv, pa lepo vreme treba kvalitetno iskoristiti za obilazak grada ☀️ __________________________ #macedonia #northmacedonia #srbija #serbia #putuj #travel #ohrid #ohridlake #ohridcity #jeftinaputovanja ♬ Walking Around - Instrumental Version - Eldar Kedem

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading