GODINAMA JE PROUČAVAO PRIRODNE KATASTROFE Sada otkriva šta bi moglo da dokrajči našu planetu - 4 stvari su najveća opasnost 16:00 Razonoda 0
NIKADA NE RADITE OVE STVARI TOKOM GRMLJAVINE Opasno je - posledice mogu da budu fatalne 15:50 Razonoda 0
IZBEGNUTA NESREĆA U POSLEDNJEM MOMENTU! Sin Marije Šerifović bio u opasnosti, pevačica hitno odreagovala! 17:15 Vip 0
JEDAN POGREŠAN KORAK PO "CRNOM LEDU" MOŽE BITI FATALAN! Jeziva pojava napravila HAOS na putevima - točak samo PROLETI! 09:29 Vesti 0
"VELIKA JE BEZBEDONOSNA OPASNOST" Jovana Jeremić se hitno oglasila iz Amerike, u programu uživo otkrila kakvo je stanju u Njujorku 21:55 Vip 0
DRAMATIČNO UPOZORENJE RHMZ-A Opasnost preti železnici, TV tornjevima i sistemima za prenos struje 22:17 Vesti 0
HITNO SE OGLASIO BATUT Izdato upozorenje za Beograd, očekuje se opasna pojava tokom 3 dana, obuhvatiće i doček Nove godine! 18:56 Vesti 0
OGROMAN RIZIK ZA DECU Ako imate ovih 7 stvari u kući, pod hitno ih izbacite i izbegnite katastrofu 21:02
DA LI JE OVAJ ČOVEK NORMALAN? ŠTA TO RADI SA DECOM? Ljudi šokirani snimkom sa srpske planine (VIDEO) 06:00 Vesti 0
OPREZ ZA RODITELJE I DECU! Mladić udisao helijumske balone i završio u invalidskim kolicima! 21:37 Vesti 0
U OVA 3 ZNAKA SE RAĐAJU NAJZLOBNIJI LJUDI Osvetoljubivi su, podmeću svima nogu, morate biti na oprezu sve vreme 17:33
PROFESOR MAŠINSKOG FAKULTETA IZNEO ŠOKANTNE DETALJE: Ovi uređaji su tempirane bombe u vašem domu! 15:25 Vesti 0
NAUČNICI UPOZORAVAJU Milioni pacijenata su u opasnosti zbog ove vrste lekova, evo kako utiču na naše telo 14:02
OPREZNO SA LEKOVIMA ZA MRŠAVLJENJE Istraživanja otkrila jednu potencijalnu neuspojavu, ugrožava ovaj deo tela 14:20
NEĆU U ROV S ĐAVOLOM I S ONIMA KOJI MRZE SRBIJU: Branko Babić U RINGU sasvim otvoreno o svemu 20:00 Vesti 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 0
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
DOKTORKA UPOZORILA Magnezijum ne mešajte sa ovim lekovima, evo u koje doba dana je najbolje da ga pijete 11:06