SDSS dominatan na istoku Hrvatske!
Alo

Na sastanku sa izbornim kandidatima iz Vukovarsko-sremske i Osječko-baranjske županije, predsednik Pupovac je rekao:

- Čestitam vam na rezultatu koji je veoma dobar. U celini bolji nego pre četiri godine. Izborni rezultat za predstavnička tela imaćemo priliku dodatno popraviti na dopunskim izborima na kojima je moguće osvojiti još 71 mandat u 10 županijskih Skupština te i u 60 opštinskih i gradskih veća. U dve istočne županije ostarene su dve dožupanske pozicije, šest pozicija načelnika oština, 4 mesta zamenika gradonačelnika i načelnika iz srpske nacionalne manjine, te 71 mandat u predstavničkim telima.

SDSS dominatan na istoku Hrvatske!

Alo

 

Osvrćući se na izborni rezulat u Trpinji, predsednik SDSS Pupovac je naglasio kako je ostvaren veoma veoma dobar rezultat.

- Ne možemo reći da smo nezadovoljni ostvarenim brojem glasova. Možemo više reći da smo nesrećni što naši uloženi napori nisu dali rezultate. Veoma dobar rezultat u Trpinji nas ohrabruje i bitka se nastavlja” rekao je Pupovac.

Drugi krug izbora za lokalne i županijske predstavnike se održava 30. maja i SDSS nastavlja da radi na terenu kako bi se mobilisali glasači da se u što većem broju odazovu na glasanje u svim sredinama u Republici Hrvatskoj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading