UCENJUJU NOVAKA! Srđan Đoković izazvao ZEMLJOTRES, otkrio je da li će Nole igrati na Australijan openu!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Glavna tema u svetu tenisa prethodnih dana jeste da li će prvi reket sveta Novak Đoković igrati na Australijan openu početkom naredne godine. To pitanje provlači se već duži period, a kako u Melburn nije moguće ući bez dokaza o vakcinaciji, još uvek je nepoznato hoćemo li gledati Noleta na prvom grend slemu u sezoni.

DRAMA NA NOVAKOVOJ KONFERENCIJI! Đoković je uradio samo JEDNU STVAR, a onda je nastala potpuna tišina!

O ovoj, ali i drugim temama govorio je Srđan Đoković za TV "Prva" i prilično iznenadio javnost.

- Što se tiče vakcina i nevakcina, lično je pravo svakog od nas da li ćemo se vakcinisati ili ne. Niko nema pravo da nam ulazi u tu intimu, to je i ustavom zagarantovano. svako ima pravo da odlučuje o svom zdravlju. Da li je vakcinisan, to je njegovo ekskluzivno pravo. Da li će to objaviti, mislim da neće. Ni ja ne znam tu odluku, a u da je znam, ne bih je podelio sa vama. On ima pravo da odluči kako želi.

Tanjug/Ap

 

- Bilo je neprijatno zbog saopštenja tiv vlastodržaca u pokrajinama u Australiji, koji su dali sebi za pravo da prozivaju devetostrukog šampiona Austalije. Da li će se on tamo pojaviti, zavisi od njih kako će da se postave. ON bi to želeo svim srcem, jer je sportista, a i mi bismo to voleli. Pod ovim ucenama i uslovima, verovatno neće. Ja to ne bih uradio. A on je moj sin, pa vi zaključite sami - rekao je Srđan Đoković i nastavio u dahu:

- Koja je to priznata vakcina, gospodine Kreg? Nije priznata ruska? Po našim kriterijumima su priznate samo kineska i ruska. Slobodarski svet broji 90 odsto stanovništva na planeti. Za nas je to ruska i kineska. Priznajte i njih i vašu vakcinu, sa zadovoljstvom. Mislim da to nije u redu, jer rusku i kinesku ne priznajete.

Foto: ALO/Marko Metlaš

 

- Može karantin, ali da 14 dana bude u hotelskoj sobi i da ne izađe ni u lobi hotela. Pa super su to smislili, neka igraju oni onda na turniru.

- I mi smo izmislili svet, ne samo slobodarski svet. TU činjenicu moraju da prihvate i ne prihvatanje ove ili one vakcine je smešno, da ne kažem drugu reč. Nikada nećemo da delimo vakcine ili narode odakle god dolazio. Mi smo deo sveta i vakcine su deo sveta odakle god da dolaze. Svi oni su napraavili vakcine da pomognu ovom svetu, ali ko ne prihvati da se vakciniše, to je njegovo lično pravo.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (1)

Loading
Nikola

28.11.2021 12:05

Ajde Nole brate ako se ti javno vakcinišeš sigurno će još 20% Srba da se vakciniše.