CELA MOJA PORODICA JE MRZELA MILANA, BIO JE KAO HITLER Snežana Borjan otkrila zbog čega niko nije voleo golmana Zvezde u njenoj familiji
Foto: Printscreen/instagram

 

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan i njegova supruga Snežana žive u srećnom i skladnom braku. Međutim, početak njihove veze nije obećavao o čemu je Sneža pričala u intervjuu za "Informer".

Zapravo, sve je počelo kada je Borjan branio u Radničkom iz Niša, tačnije, kada je Snežaninog brata istisnuo iz prvog tima.

- Desilo mi se sve ono od čega sam bežala. Za sve je kriv moj brat Nenad, preko koga sam upoznala Milana. Brat je imao neverovatnu karijeru, ali je u mađarskom klubu Videoton doživeo strašnu povredu očnog dna. Nakon toga, vraća se u Srbiju. Imao je operaciju, posle koje mu se vid vratio. Zaigrao je za Radnički iz Niša, gde je bio prvi golman i kapiten. Ali u jednom trenutku mi javljaju da će Nenada zameniti neki kanadski reprezentativac Milan Borjan. I zaista, ubrzo ga je skinuo sa gola. Bila sam besna i ljuta. Cela moja porodica ga je mrzela! Bio je Hitler za našu familiju.

Alo

 

Iako ga roditelji nisu podnosili, Borjan i Nenad Filipović su postali dobri drugari, a Snežana je prilikom organizovanja 24. rođendana svog brata, slučajno dobila Milanov broj uz reči da će joj on pomoći da se proslava što bolje spremi.

- Odmah smo se svideli jedno drugom. Počeli smo da se dopisujemo, a za nekoliko dana pozvao me je da dođem u Niš na roštilj. Pristala sam, a otac me je pitao: "Ti opet ideš u Niš? Za dve godine nisi toliko puta išla kod brata. Tebi se sigurno neko tamo sviđa. Jedino može onaj Milan Borjan, on je svetski čovek." Odlično me je poznavao. Kada smo se našli u Nišu, pomislila sam: "Bože, udaću se za ovog čoveka."

Foto: Printscreen/instagram

 

Borjan nije imao velika primanja, pa je određeno vreme živeo u Snežaninom stanu, o čemu ga nije sramota da priča.

-  Kada smo počeli da se zabavljamo, Milan je živeo kod mene u stanu. Nije bio u dobroj finansijskoj situaciji, jer je sav novac koji je imao potrošio na putovanja, izlaske... On to svima priča, nije ga sramota. I bolje što je bilo tako, jer smo sve zajedno stvorili. Možda naša ljubavna priča ne bi opstala da je bio fudbaler koji je igrao za neki svetski klub.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading