SAMOUBISTVO? Šok i neverica u BiH, slavna sportistkinja pronađena mrtva
Foto: Shutterstock

Najuspješnija bosanskohercegovačka triatlonka Neira Odobašić preminula je jutros u 33. godini života.

Kako prenosi portal klix.ba, Neira je bila najuspešnija triatlonka iz te zemlje i jedna od najboljih u regionu, a poslednji veliki uspeh ostvarila je u Norveškoj gde je završila najekstremniji triatlon na svetu poznat kao Norseman.

- Za mene je bila velika stvar da stojim na vrhu Gaustatopena jer je to cilj koji sam godinama gledala na raznoraznim snimcima i fotografijama vezanim za Norseman. S druge strane, na dan trke ste od 3.00 sata ujutro u '"race modu"', ne dozvoljavate sebi da osjećate bol, hladnoću... Fokus je na plivanju, pedalanju, trčanju, kretanju, ishrani i kada konačno možete stati na cilju, sve emocije od tog dana, mjeseci treninga, od činjenice da ste tu, jednostavno vas preplave - prenela je Neira nedavno za portal Klix.ba svoje prve utiske posle trke.

TRAGEDIJA NA UTAKMICI Gledalac preminuo na tribinama dvorane

Govoreći o budućim izazovima, Odobašić se tada pre svega nadala da će njen uspeh podstaći i druge, pogotovo devojke, da budu još aktivnije.

Iz policije su za portal Klix.ba potvrdili da su u noći s nedelje na ponedeljak oko 1.00 sat po pozivu pronašli beživotno telo te da prve sumnje ukazuju na samoubistvo. Dodali su da i dalje traju istražne radnje o ovoj tragediji.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading