ŠTA TI ČOVEČE PRIČAŠ? Novinar skandalozno isprozivao Novaka: Đokoviću, izneverio si Srbiju!
EPA

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ostao je bez medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju. 

Najpre je izgubio od Pabla Karenja Buste, pa se zbog povreda povukao iz meča za treće mesto u miks-dublu.

Svima u Srbiji je teško zbog Noletovih poraza, ali njemu je najgore. Niko nije toliko želeo to zlato sa Olimpijskih igara kao on. Dao je sve od sebe i više od toga. 

Nije otišao da odmori i proslavi titule osvojene na Rolan Garosu i Vimbldonu, a mogao je. 

Nije rekao Srbiji "ne", a imao je pravo da to učini.

Nikada nije zaboravio na svoju zemlju i pomaže joj na svim poljima, a da to mnogi ne znaju, jer ne želi da se ističe u prvi plan.

ŠTA TI ČOVEČE PRIČAŠ? Novinar skandalozno isprozivao Novaka: Đokoviću, izneverio si Srbiju!

Printscreen

 

I onda se pojavi neko i kaže da je Novak Đoković izneverio Srbiju!?

Upravo to je uradio poznati engleski novinar i TV lice Pirs Morgan (56) koji je žestoko napao Đokovića zbog njegovih reakcija na terenu.

"Novak se na Olimpijskim igrama danas ponašao kao patetično razmaženo derište", napisao je on na Tviteru.

"Razbijao je rekete, prigovarao i besneo, a uz to se povukao iz meča dublova i to je koštalo njegovu partnerku medalje", dodao je Englez.

Međutim, ni tu se nije zaustavio. 

"Razočarao je svoje saigrače, svoje navijače i svoju zemlju. Sramotne ludorije navodnog šampiona", dodao je bivši urednik "Dejli Mirora", koji je bio na toj funkciji kada je redakcija optužena za prisluškivanje i podmićivanje.

Da bole ovi Novakovi porazi celu Srbiju, bole, i potrebno je mnogo vremena kako bi rana zarasla.

Ali, ako je neko primer kako treba da se ponaša jedan šampion onda je to svkako Nole.

Ne, Novak Đoković nije izneverio Srbiju i nikada neće! Novak Đoković je čovek kojim se naša zemlja ponosi uvek i svugde!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Đoka

31.07.2021 22:39

Ja sam prvi koji kritikujem Djoku kada izgubi jer je igrao kao baba. "Nije mi se igralo." Ali to ne važi ovoga puta Djoka je dao sve od sebe i izgubio za mene je kao da je i osvojio zlatnu kolajnu. Živeo Đoka naš ljubljeni.

Jug Bogdan

01.08.2021 01:41

Na Olimpijadu ideš da bi se takmičio, a ne da patetično i sujetno divljaš po terenu. Mogao je ostati kod kuće poput Jokića, ne bih mu ništa zamerio posle ovako naporne sezone. Navijao bih za Novaka i kad gubi. Ali jučerašnje ponašanje, nesportski duh i sebično odustajanje, netimski karakter... Svakako nije uzor mojoj deci. I ponovo pravdanje s povredama, uvek kad izgubi, nikad ga ne boli rame dok vodi...Jadno, a i vi s njim što ga veličate i podržavate kad to nije ničim zaslužio. Juče je pokazao zbog čega ga neuporedivo manje vole i cene od federera i Nadala.

Nole kralj

01.08.2021 02:47

Ne boli me uopste njegov izgubljeni mec nego me bole njegove suze i sekiracija. Nole, kralju nas ti si ponos, sreca, radost. Nole 👑❤️

Стеван

01.08.2021 06:36

Велика подршка најбољем, међу најбољима! Ти си Наш понос и слика патриоте! Дигни главу Ноле и настави где си за кратко стао...

tanja

01.08.2021 09:18

Ako ti neko deseti treba biti primjer djeci, onda si los roditelj. Njegovo ponasanje apaolitno nije bilo nesportsko. To sto je izlupao reket i bacio drugi ni na jedan nacin nije ugrozilo ili ponizilo njegovog protivnika. Ti ne mozes biti srbin. Il nisi srbin il si izrod. Nema trece.

Biba

04.08.2021 09:52

Da vas podsetim nije NOLE Nikola ni vola jokic. NOLE ostavlja SRCE za Srbiju