TRENERSKA VRTEŠKA U ITALIJI Čak četiri trenera ostala bez posla u istom danu
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Serija A je mesto gde se očekuju velike trenerske promene. Simone Inzagi i Masimilijano Alegri ne rade dobar posao i mnogi čekaju njihovu smenu. Ipak, u rangu niže, Seriji B, svedoci smo prave trenerske vrteške.

Čak četiri trenera su u ponedeljak ostala bez posla! Razočarani rezultatima u poslednjih par mečeva, za rokade su se odlučile uprave Beneventa, Pize, Koma i Peruđe - svi, kao po dogovoru, u jednom danu! 

Porazi od Kaljarija (0:2) i Breše (2:1) koštali su posla stratega Beneventa Fabija Kazertu, a prema navodima italijanskih medija, glavni kandidat da ga zameni na toj poziciji je proslavljeni reprezentativac Italije i šampion sveta sa "azurima" Fabio Kanavaro. Piza je ove sezone osvojila svega dva boda, što je posla koštalo Rolanda Marana.

Novog trenera dobiće i Komo, u čijem taboru ove sezone nastupa i proslavljeni Španac Sesk Fabregas, čiji trener je napustio klupu zbog zdravstvenih problema. Na kraju, novi posao mora da potraži Fabricio Kastori, dosadašnji strateg Peruđe. Na sedam utakmica, uknjižen je razočaravajući učinak od čak pet poraza. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading