TUŽAN DAN Sportski svet se oprašta od kraljice Elizabete: Oglasili se Džerard, Vimbldon, Drogba... (FOTO)
EPA

 

Povodom smrti njenog visočanstva oglasili su se mnogi sportisti, a među prvima engleski fudbaler Dejvid Bekam.

- Zaista sam tužan zbog smrti Njenog Veličanstva, Kraljice. Kakav izliv ljubavi i poštovanja videli smo za platinasti jubilej za njen život u službi. Koliko se danas svi osećamo devastirano pokazuje šta je ona značila ljudima u ovoj zemlji i širom sveta. Koliko nas je inspirisala svojim vođstvom. Kako nas je tešila kada su bila teška vremena. Do svojih poslednjih dana služila je svojoj zemlji dostojanstveno i graciozno. Ove godine bi znala koliko je voljena. Moje misli i molitve su sa našom kraljevskom porodicom… - poručio je slavni engleski fudbaler.

Odmah zatim oglasio se i Vimbldon...

- Želimo da izrazimo naše najdublje saučešće i iskreno saučešće Kraljevskoj porodici povodom tužne smrti Njenog Veličanstva Kraljice - stoji u poruci najstarijeg Grend Slema.

Nakon toga oglašavali su se redom Didije Drogba, Sesk Fabregas, Stiven Džerard...

- Tužan što posle saznanja za smrt Njenog Veličanstva kraljice Elizabete II. Saučešće kraljevskoj porodici - napisao je Drogba.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari (1)

Loading
Mario Sarafciger

09.09.2022 12:04

Tužno baš , a tako mlada . sve nas je iznenadio njen preran odlazak . Ni u snu nismo mogli predpostaviti da će nas napustiti u uvelom cvetu mladosti .