TRANSFERI 18. JUL Poznata sudbina Ronalda, Zvezda dovela novo pojačanje, Srbin na meti Juventusa
EPA

23.01 - Dragi čitaoci bilo bi to sve za danas. Sutra nas čekaju nova uzbuđenja na fudbalskoj pijaci, zato budite uz nas. Laku noć!

23.00 - Holanđanin bi radije u Minhen

Saga Frenkija De Jonga dostiže svoj vrhunac. Holanđanin je već duže vreme na meti Junajteda, koji je sa Barsom dogovorio sve detalje. Ipak, prema poslednjim informacijama, Holanđaninu se više sviđa opcija odlaska u Minhen, gde je od danas i njegov kolega iz reprezentacije - Matijas De Liht. 

22.30 - Ajaks dogovorio zamenu za Lisandra

Ono što se pominjalo prethodnih dana dobilo je svojevrsnu potvrdu. Kalvin Basi stiže u Amsterdam, gde će potpisati četverogodišnji ugovor sa Ajaksom. On stiže kao zamena za Lisandra Martineza, koji se preselio u Junajted. 

22.00 - Dibala u Rimu!

Argentinac je konačno pronašao klub. Roma i Žoze Murinjo su naredna destinacija, a zanimljivo je da će bivši fudbaler Juventusa inaksirati svega tri miliona godišnje.

 

 

21.33 - Čelsi otima defanzivca Barsi

Barselona je nakon kompletiranja transfera Roberta Levandovskog prebacila fokus na Julesa Kundea, ali je defanzivac trenutno bliži Čelsiju, te je za očekivati da popuni rupu nastalu odlaskom Antonia Ridigera. 

21.15 - Juve krade štopera

Brazilac Glejson Bremer bio je viđen kao novi komadant odbrane Intera, ali do toga neće doći. Prema pisanjima italijanskih medija, najbliži potpisu igrača Torina je Juventus. 

20.48 - Bajern prodaje defanzivca

Nakon dovođenja Sadia Manea i Matijasa De Lihta, došao je red i na prodaje u bavarskom timu. Na izlaznim vratima se nalazi Bendžamin Pavard, čija vrednost se procenjuje na oko 35 miliona. 

20.30 - Juve opet hoće Srbina

Kako prenose italijanski mediji, Juventus se vratio u trku za potpis Nikole Milenkovića. Bjankoneri prate igre našeg štopera još od prvih koraka u Fjorentini. 

20.20 - Ten Hag ne odustaje

U najnovijem obraćanju, Erik Ten Hag je istakao da veruje da će Kristijano Ronaldo i naredne sezone nositi dres Junajteda, te da Portugalac nije na prodaju.

20.03 - Barsa sprema novo ozvaničenje

Kako prenose španski mediji, Barselona se nada da će završiti kompletnu papirologiju oko Sezara Aspilikuete do subote, kada se očekuje i ozvaničenje najnovijeg pojačanja katalonskog tima. 

19.30 - Junajted naciljao vezistu

Doni Van De Bek se nalazi na izlaznim vratima kluba. Ipak, kako prenose pojedini mediji, Junajted bi mogao da ima korist od toga. Navodno su u Mančesteru voljni da pošalju vezistu put Milana, dok bi u suprotnom pravcu krenuo Ismael Benaser. 

19.02 - Golman Čelsija želi da napusti klub 

Golman Čelsija Španac Kepa Arizabalaga želi da napusti londonski klub, pošto je nezadovoljan statusom u ekipi sa "Stamford bridža", prenose britanski mediji. 

Španski čuvar mreže je u londonski klub stigao 2018. godine iz Atletika za 80 miliona evra i postao najskuplji golman svih vremena. On je prošle sezone za londonski klub branio na samo 15 utakmica u svim takmičenjima. 

18.30 - Veliko interesovanje za Markeca 

Posle ponude iz Australije, interesovanje za usluge Lazara Markovića pokazali su i klubovi iz Saudijske Arabije i Turske. Gacijantep je ozbiljno zagrizao. 

17.46 - Zidanov sin u Fuenlabradi

-Najstariji sin legendarnog Zinedina Zidana, Enco (27), potpisao je ugovor sa španskim trećeligašem Fuenlabradom. Prošle sezone igrao je za francuskog drugoligaša Rodez, ali se samo tri puta našao u startnoj postavi.

17.11 - Pojačanje za River Plejt 

Argentinski velikan doveo je Pabla Solarija iz Kolo Koloa za 4.000.000 evra. Mladi krilni fudbaler potpisao je ugovor na četiri godine. 

16.30 - Lion ne da Dembelea 

-Lion je spustio rampu Viljarealu pri pokušaju španskog kluba da dovede Musu Dembelea.  

TRANSFERI 18. JUL Poznata sudbina Ronalda, Zvezda dovela novo pojačanje, Srbin na meti Juventusa

EPA

 

15.49 - Španci žele Rajkovića! 

Rems je odbio ponudu Majorke vrednu 2.000.000 evra za Predraga Rajkovića. Navodno, Francuzi žele duplo veće obeštećenje za srpskog golmana! Više o tome pročitajte OVDE. 

TRANSFERI 18. JUL Poznata sudbina Ronalda, Zvezda dovela novo pojačanje, Srbin na meti Juventusa

EPA/Yohan Valat

 

15.16 - Ibra sada i zvanično u Milanu! 

- Zlatan Ibrahimović i sledeće sezone u dresu Milana! Već u oktobru slaviće 41. rođendan!

13.56 - Hrvat na meti Bajerna

Fudbalski klub Bajern Minhen želi da u svoje redove da dovede fudbalera Štutgarta Bornu Sosu, javlja Bild.

Oni su spremili ponudu između 20.000.000 i 25.000.000 evra za reprezentativca Hrvatske, koga trener Bajerna Julijan Nagelasman jako ceni.

13.28 - Žreb je odredio s kim će Partizan igrati u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. O kom potencijalnom rivalu je reč, možete pogledati OVDE. 

12.47 - Crveno-beli dobili rivala u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona! Sjajno je Zvezda prošla na žrebu u Nionu, a o kom rivalu je reč, pogledajte OVDE.

12.05 - Barsa krenula po Kundea

Barselona se ne zaustavlja, pa su posle dovođenja Levandovskog čelnici katalonskog kluba krenuli u juriš na Žula Kundea.

Igrač Sevilje pružao je sjajne partije u dresu tima iz Andaluzije, pa je cena oko 60 miliona.

11.33 - Oglasio se Kristijano

Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo demantovao je da se vraća u Sporting iz Lisabona, u kom je počeo karijeru.
Sport TV Portugal objavio je da iskusni golgeter pregovara sa upravom Sportinga oko povratka u lisabonski klub.
Portugalci su vest bazirali na činjenici da je Ronaldov automobil viđen u blizini Sportingovog stadiona "Žoze Alvalade", međutim Kristijano je jednom rečju demantovao te navode.
"Laž", napisao je Ronaldo na Instagramu uz objavu Sport TV Portugala.

TRANSFERI 18. JUL Poznata sudbina Ronalda, Zvezda dovela novo pojačanje, Srbin na meti Juventusa

AP/Luis Vieira

 

 

10.56 - Juve hoće Srbina?

Srpski defanzivac Nikola Milenković nalazi se na Juventusovoj listi želja kao jedna od potencijalnih zamena za Matijsa de Lihta, piše torinski Tutosport. Od ranije je poznato da se na njoj nalaze još Pau Tores i Gabrijel, a pomenuti izvor podseća da Milenković ima dogovor sa Fjorentinom da može da ide u slučaju ponude od 15.000.000 evra.

10.31 - Sergej ostaje?

Prvi čovek Lacija Klaudio Lotito opet je govorio o Sergeju.

- Da li prodajem Milinković Savića? Zašto bih ga prodavao? Nije stavljen na prodaju - poručio je Lotito.

10.15 - Ibra presekao

 Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović pristao je da produži ugovor sa Milanom do juna naredne godine, prenose italijanski mediji.

Poznati italijanski sportski novinar Fabricio Romano tvrdi da će Ibrahimović zaraditi između milion i 1,5 miliona evra, ali će imati bonuse za odigrane utakmice i postignute golove.

09.55 - De Liht završio posao

Gotovo je! De Liht je novi igrač Bajerna! Dogovor je postingnut.

 

09.31 - Sampaoli blizu novog posla

Argentinski stručnjak Horhe Sampaoli iznenada je krajem prošlog meseca napustio kormilo Marselja. Sada je na meti Santosa. Globo piše da uprava tima iz Sao Paula želi da vrati iskusnog stratega na kormilo posle tri godine. Prvi kontakti su uspostavljeni.

09.10 - Leva potpuno iskreno...

Robert Levandovski je novi igrač Barselone, a bio je više nego iskren.

- Želeo sam da igram u nekom drugom prvenstvu i tu odluku sam doneo odavno. Ali, moram da naglasim: 'Bila je to najteža odluka u mom životu'. Želeo sam da živim negde drugo, da otkrijem nešto novo sa svojom porodicom. Moja ćerka Klara sledeće godine kreće u školu i morali smo da izaberemo, a izabrali smo da to bude na novom mestu. Da nismo tako odlučili, verovatno to nikada ne bi bilo moguće. Ovakva prilika dobija se jednom u životu.

TRANSFERI 18. JUL Poznata sudbina Ronalda, Zvezda dovela novo pojačanje, Srbin na meti Juventusa

EPA/ Ronald Wittek

 

 

09.03 - Dibala odlučio

Izgleda da je došao kraj velikoj sagi... Paulo Dibala je na korak od Rome, očekuje ga trogodišnji ugovor.

09.02 - Mitrović u Zvezdi

Stefan Mitrović je sve bliže Crvenoj zvezdi. Kako stvari stoje, mladi igrač mogao bi već sutra da bude predstavljen kao pojačanje crveno-belih.

09.01 - Šta se dešavalo juče, pogledajte OVDE.

09.00 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen transferima na fudbalskoj pijaci. Uz alo.rs pratite najnovija dešavanja iz sveta fudbala. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading