TRANSFERI 17. JUL Novi odlazak sa "Marakane", Ronaldo otklonio dilemu
EPA/Tanjug/AP/Shutterstock

23.00 - Dragi čitaoci bilo bi to sve za danas. Sutra nas čekaju nova uzbuđenja na fudbalskoj pijaci, zato budite uz nas. Laku noć!

22.22 - Ronaldo se hitno oglasio

Kristijano Ronaldo je demantovao navode da se vraća u Sporting. On je kratko prokomentarisao ove spekulacije i jednom rečenicom stavio tačku na temu.

TRANSFERI 17. JUL Novi odlazak sa

Printscreen

 

 

"Lažno", napisao je Ronaldo ispod objave portugalske televizije koja je mislila da ima ekskluzivu!

21.21 - De Liht u Bajernu 

Defanzivac Juventusa Matijs De Liht uskoro će postati član minhenskog Bajerna, potvrdio je pouzdani Fabricio Romano.

 

 

20.10 - Ronaldo se vraća kući?

Fudbaler Mančester junajteda i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo mogao bi da se vrati u Sporting.

Više o tome pročitajte OVDE.

19.40 - Iz Milana u Speciju

Peto najskuplje pojačanje u istoriji Milana Matija Kaldara seli se u Speciju na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa, potvrdio je italijanski šampion na zvaničnom klupskom sajtu.

 

 

19.20 - Galatasaraj na korak od još jednog pojačanja

Turski velikan je na korak od još jednog pojačanja. Iz Francuske stiže vest da je Galatasaraj sa Lionom dogovorio kupovinu Lea Duboe za 2.500.000 + 500.000 evra. Dubou je prošle sezone Malo Gusto u potpunosti istisnuo iz startne postave, te je kapiten Liona ovog leta stavljen na transfer listu.

18.18 - Novi odlazak sa "Marakane"

Crvena zvezda je saopštila da je sporazumno raskinula saradnju sa Akselom Bakajokom.

 

 

Više o tome pročitajte OVDE.

17.17 - Bajern želi reprezentativca

Reprezentativni bek Nemačke David Raum postaje sve ozbiljnija opcija za Bajern jer je Hofenhajm zainteresovan za štopera Bavaraca Krisa Ričardsa. Njegovim slanjem u Zinshajm klub iz Minhena značajno bi smanjio novčani deo obeštećenja za Rauma. Spekuliše se da Hof potražuje 30.000.000 evra.

16.30 - Njukasl želi Tonija

Nakon što su mu na nekoliko strana zalupili vrata, Njukasl se prema pisanju pojedinih britanskih medija okrenuo napadaču Brentforda Ajvanu Toniju i spreman je da za njegov povratak na Sent Džejmsis park izdvoji 35.000.000 evra. Pre samo četiri godine pustio ga je za 400.000...

15.45 - PSV predstavio pojačanje 

Mladi štoper Evertona Džared Brantvajt (20) predstavljen je kao novo pojačanje PSV Ajndhovena. U pitanju je jednogodišnja pozajmica.

 

 

15.20 - Lisandro u Junajtedu

Mančester Junajted je na zvaničnom klupskom sajtu potvrdio da je sa Ajaksom postigao dogovor oko kupovine Lisandra Martineza. Ipak, engleski klub u saopštenju napominje da je za ozvaničenje posla potrebno da Argentinac odradi lekarske preglede i dobije radnu vizu.

 

 

15.00 - Runi dovodi pojačanje 

Američki DC Junajted koga sa klupe predvodi Vejn Runi želi štopera Mančester Junajteda Fila Džonsa. 

14.30 - Depaj pregovara sa "pevcima" 

 Dobro teku pregovori Memfisa Depaja i Totenhema. Mada, Barsa traži 20.000.000, Pevci ne idu preko 17.000.000. 

TRANSFERI 17. JUL Novi odlazak sa

EPA-EFE/BIEL ALINO

 

13.43 - Produžio ugovor sa Brđanima 

Štoper Čukaričkog Bojan Kovačević produžio je ugovor sa Brđanima na još četiri godine. Momak iz Užica je pre samo godinu dana bio član kadetske selekcije belo-crnih (rođen 2004. godine), a danas je potpisao ugovor do 2025. godine. 

12.49 - De Jong zainteresovan za Bajern 

Jedini klub za koji je Frenki de Jong zainteresovan je Bajern Minhen, tvrdi katalonska štampa. To znači da će Barsa moći da ga proda isključivo ukoliko se nemački klub aktivira po pitanju njegovog transfera. 

TRANSFERI 17. JUL Novi odlazak sa

EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

 

12.02 - Čelsi zainteresovan za Kimbepea 

Čelsi je zainteresovan za štopera PSŽ-a Kimpembea, a navodno su dva kluba već u pregovorima. Englezi nude 50.000.000, a navodno će dobiti štopera ako pristanu na cenu od 60.000.000 evra. 

TRANSFERI 17. JUL Novi odlazak sa

EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

 

11.10 - Kejn u Bajernu? 

U intervjuu Bildu prvi čovek Bajerna govorio je o mogućnosti da u Minhen stigne Hari Kejn. 

-On je apsolutno izvanredan igrač, ali pod ugovorom sa Totenhemom. Sve to san budućnosti. Sačekajmo da vidimo šta će se dogoditi - kazao je Kan.

10.54 - Zvanično 

PAOK je predstavio najnovije pojačanje iz Fortune Dizeldorf Kalida Nareja, plaćenog oko 1.500.000 evra.

10.22 - Ibra ostaje u Milanu 

Fabricio Romano javlja da će 41-godišnji Zlatan Ibrahimović produžiti ugovor s Milanom na još jednu sezonu. Zarađivaće između milion i milion i pol evra po sezoni. Uskor se očekuje potpis. 

09.50 - Kavani u Junajtedu?

Edinson Kavani bi naredne sezone mogao da igra u dresu Viljareala. Navodno je Urugvajcu poslata ponuda još pre dva dana i on je spreman da je prihvati. Kavani traži klub posle rastanka sa Mančester junajtedom.

TRANSFERI 17. JUL Novi odlazak sa

EPA/ Adam Warzawa

 

09.08 - Ronaldo nije za Bajern

Direktor Bajerna Oliver Kan demantovao je mogućnost da Bajern kao zamenu za Roberta Levandovskog dovede Kristijana Ronalda.

- Volim Ronalda, fantastičan je fudbaler, ali svaki klub ima svoju filozifiju i nisam siguran da bi bio dobar znak i za Bajern i za Bundesligu ako bismo ga doveli. Takav potez ne odgovara našim idejama -  rekao je izvršni direktor nemačkog prvaka.

TRANSFERI 17. JUL Novi odlazak sa

AP/Armando Franca

 

09.06 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen transferima na fudbalskoj pijaci. Uz alo.rs pratite najnovija dešavanja iz sveta fudbala. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading