PRIČA SE O TRANSFERU PREDRAGA RAJKOVIĆA Rems bi bio zadovoljan ukoliko bi uspeo da ga proda za 4,5 miliona evra
EPA/Yohan Valat

Poslednjih nekoliko nedelja priča se o transferu Predraga Rajkovića, koji ima usmeni dogovor sa klubom da ovog leta može da promeni sredinu. Nakon tri godine u Francuskoj potreban mu je novi izazov, a Rems bi bio zadovoljan ukoliko bi uspeo da ga proda za 4,5 miliona evra.

I upravo je ta cifra trenutno najveća prepreka transferu. Po pisanju francuskih medija, Majorka je poslala ponudu koja bi srpskog čuvara mreže odvela na jedno od najlepših evropskih ostrva, ali je problem obeštećenje!

Rems nije zadovoljan ponudom od "samo" dva i po miliona evra, pa će Španci morati da poboljšaju ponudu ukoliko stvarno žele da angažuju nekadašnjeg čuvara mreže Jagodine, Crvene zvezde i Makabija iz Tel Aviva. Pregovori će biti nastavljeni, a Rajković bi nakon transfera imao priliku da brani u još jednoj od najboljih evropskih liga.

Pored šanse da se oproba u Španiji i u narednim godinama zaustavlja udarce igrača poput Benzeme ili Levandovskog, Predrag Rajković bi dobio prilikom da sa porodicom živi na jednoj od najatrktivnijih lokacija u Evropi. Majorka je ostrvo u Sredozemnom moru, a njen glavni grad Palma sa oko 400.000 stanovnika važi za ekskluzivno letovalište.

Često se baš tu i na obližnjoj Ibici okupljaju najveće fudbalske zvezde, koje period između dve fudbalske sezone koriste za odmor na jahtama i uživanje tokom krstarenja po Mediteranu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading