OVO JE SRBIJA KOJA SE NIKOGA NE PLAŠI Dragan Stojković nakon Švedske puca od optimizma: Nije bitno ko igra, svako od ovih momaka zna šta se od njih očekuje
Tanjug/Ap/Darko Vojinović

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi bio je i više nego zadovoljan nakon pobede protiv Švedske. Pre svega komentarisao je odluku da promeni devet igrača u odnosu na meč sa Slovenijom.

- Mi gajimo takav stil fudbala, što se pokazuje iz utakmicu u utakmicu kao dobro rešenje. Igrači shvataju šta želim da vidim od njih. Nije bitno ko će ući, ko izaći, bitno je da oni razumeju šta se od njih traži. Igrali smo protiv teškog protivnika, ne treba se nikog plašiti. Momci su odigrali pametno od prvog do poslednjeg minuta, dali su poslednji atom snage, nije bilo lako - rekao je Stojković.

Praksa ostaje ista, protiv Slovenaca u Ljubljani "orlovi" izlaze sa istom željom - pobeda.

OVO JE SRBIJA KOJA SE NIKOGA NE PLAŠI Dragan Stojković nakon Švedske puca od optimizma: Nije bitno ko igra, svako od ovih momaka zna šta se od njih očekuje

Tanjug/Ap

 

- Nema šta mnogo da se menja. Postao sam kao papagaj. Nije bitno ko je protivnik, ko je ispred nas. Mi se ne plašimo. Ovo je Srbija koja veruje, koja se bori. Bilo je danas lepih akcija. Nadam se da su i ljudi koji gledaju od kuće zadovoljni onim što vide.

Srbiju je u Solni bodrio veliki broj navijača, što raduje Piksija.

- Lepo je kada imate podršku daleko od kuće. Hvala svima koji su došli. Primetio sam da ima više od 1.000 ljudi. Znači nam kada vidimo da su navijači uz nas - zaključio je Stojković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading