OPTIMIZAM U KRAGUJEVCU PRED DOLAZAK ŠAMPIONA! Radnički spremno dočekuje Zvezdu: Nema treme, samo velike želje!
Aleksandar Đorđević

 

Trener fudbalera kragujevačkog Radničkog 1923 Vladimir Radenković rekao je danas da u njegovom timu nema treme pred utakmicu protiv Crvene zvezde i istakao da je kod igrača prisutna velika želja da pruže maksimum i obraduju navijače.

- Pripreme za predstojeću utakmicu protiv Crvene zvezde teku uobičajenim tokom. Treme nema, ali je kod svih igrača i više nego prisutna želja da u nedelju pruže svoj maksimum kako bi obradovali, pre svega, momke sa južne tribine, ali i sve ostale ljubitelje fudbala u Кragujevcu - rekao je Radenković, prenosi klub.

- Dakle, pristup utakmici nije upitan, a da li će to biti dovoljno za pozitivan rezultat, videćemo - dodao je on.

OPTIMIZAM U KRAGUJEVCU PRED DOLAZAK ŠAMPIONA! Radnički spremno dočekuje Zvezdu: Nema treme, samo velike želje!

Foto: Radnički 1923

 

Kragujevački tim je trenutno 12. na tabeli domaćeg šampionata sa 14 bodova, dok je Zvezda druga sa 32.

- Imamo priliku da se odmerimo sa ekipom koju predvodi jedan od najkreativnijih srpskih trenera u poslednjoj deceniji, čiji je trenerski pečat naročito vidljiv u Zvezdinim evropskim utakmicama. Jednostavno, svaka Zvezdina utakmica u Evropi je priča za sebe i podseća na šahovsku partiju - rekao je Radenković.

- U domaćoj ligi je već drugačiji slučaj, s obzirom da su prinudjeni da u kontinuitetu igraju protiv ekipa koje se organizovano brane, pa je samim tim tu više detalja u njihovoj igri koji se ponavljaju iz utakmice u utakmicu - dodao je on.

Zvezda je u sredu izgubila od Radnika, čime je okončala prvenstveni niz od 51 uzastopne utakmice bez poraza i pri tom izgubila korak za vodećim Partizanom, ali Radenković nije želeo da govori o tom meču crveno-belih.

- Ne bih previše komentarisao njihov poraz od ekipe Radnika u sredu. Svaka utakmica je posebna priča, kako ta u Surdulici, tako i ova koja je na programu u nedelju - rekao je on.

Кragujevački tim će i na predstojećoj utakmici biti oslabljen neigranjem najboljeg strelca Marka Mirića, koji se i dalje nalazi u procesu rehabilitacije, dok su svi ostali igrači spremni za meč.

Utakmica se igra sutra od 13.30 na stadionu "Čika Dača".

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading