ZVEZDA SE IGRALA SA REDOVNOM MUŠTERIJOM Crveno-beli lako slavili u derbiju kola
Foto: Promo/FK Crvena zvezda

Zvezda je ostvarila 23. uzastopnu pobedu protiv "brđana". Poslednji put Čukarički je crveno-belima "otkinuo" bod još 2014. godine.

Krenula je Zvezda agresivno od samog početka utakmice, ređali su se napadi pred golom Mićovića, a na prvi gol navijači su čekali do 14. minuta kada se u strelce upisao Aleksandar Katai.

Katai je lako prošao pored defanzivca gostiju, a onda uputio hirurški precizan udarac, lopta je od desne staticve završila u mreži golmana Čukaričkog.

Samo tri minuta kasnije, novi gol za Zvezdu.

ZVEZDA SE IGRALA SA REDOVNOM MUŠTERIJOM Crveno-beli lako slavili u derbiju kola

FK Crvena zvezda

 

 

Grešku gostiju na sredini terena je iskoristio Usman Bukari koji je lako stigao do kaznenog prostora, okrenuo se i loptu poslao iza leđa Mićovića.

U nastavku nije bilo previše uzbuđenja, tempo je opao, a izabranici Miloša Milojevića imali su potpunu kontrolu.

Konačan rezultat postavio je Bukari u 67. minutu svojim drugim pogotkom.

Zvezda u narednom kolu gostuje Javoru, dok Čukarički dočekuje Kolubaru.

 

 

Crvena zvezda - Čukarički 3:0 (2:0)

Strelci: Katai 14, Bukari 17, 67

Stadion: Rajko Mitić (Beograd)

Sudija: S. Ostraćanin

Crvena zvezda: Borjan – Vigo, Eraković, Dragović, Rodić (od 72. Azarov) – Mijailović, Kanga (od 77. Mitrović) – Bukari, Ivanić (od 58. Kangva), Katai (od 77. Rakonjac) – Pešić (od 72. Mijatović).

Čukarički: Mićović – Rogan (od 78. Spasojević), Gajić, Drezgić, Tošić – Sisoko, Kovač (od 46. Docić) – Ovusu (od 46. Ovusu), Miladinović, Adžić (od 46. Tomović) – Ivanović.

90. minut - Kraj! Pobeda Zvezde protiv Čukaričkog 3:0!

85. minut - Sve je ovde odavno rešeno. Zvezda pred ubedljivom pobedom.

76. minut - Otvorili su se gosti i krenuli odlučnije ka golu Zvezde, pa je moguće da vidimo i još neki gol u finišu derbija 22. kola.

67. minut - Goooool! Zvezda vodi 3:0, strelac je ponovo Bukari! I sada je ovde sve rešeno.

 

 

63. minut - Bez mnogo uzbuđenja u drugom poluvremenu.

55. minut - Dobar napad Čukaričkog, Rogan je centrirao, ali Docić iz teške pozicije ne uspeha da zahvati loptu glavom onako kako je želeo.

51. minut - Dve dobre prilike za Zvezdu na startu dugog dela, ali nema promene rezultata.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme. Miloš Milojević nije menjao, ali jeste Dušan Kerkez. Meč su završili Luka Adžić, Stefan Kovač i Samuel Ovusu, na terenu su Stefan Tomović, Marko Docić i Muhamed Badamosi.

45. minut - Poluvreme! Zvezda vodi 2:0!

38. minut - Konačno šansa za goste. Povukao je loptu Igor Miladinović, prišao kaznenom prostoru i odapeo strelu. Propisno je namučio Milana Borjana, ali je golman crvebo-belih uspeo da zaustavi njegov udarac. 

32. minut - Poigravaju se igrači Miloša Milojevića i pravo je čudo kako je samo 2:0.

30. minut - Sjajan šut Pešića i još bolja intervencija Mićovića!

28. minut - Potpuna dominacija Zvezde koja nastavlja da ređa prilike.

21. minut - Nižu se prilike pred golom Čukaričkog. Ovoga puta Mićović je sprečio domaćina da postigne treći gol. Katai je centrirao, Bukari zahvatio loptu glavom i tukao pravo u čuvara mreže "brđana".

17. minut - Gooool! Već je 2:0 za Zvezdu, Bukari postiže pogodak! Nastavljaju crveno-beli tamo gde su stali protiv Voždovca. Sisoko je napravio grešku na sredini terena i domaći to kažnjavaju.

 

 

14. minut - Gooool! Zvezda vodi, strelac je Katai! Primio je loptu na levom boku, ušao u kazneni prostor, namestio se i pogodio suprotan ugao.

 

 

9. minut - Posle greške Strahinje Erakovića, lopta je stigla do Ovusua, koji je šutirao sa nekih 20 metara, ali je Borjan lako zaustavio njegov udarac.

5. minut - Posle korrnera sa desne strane, koji je izveo Gelor Kanga u kaznenom prostoru je najviši bio Strahinja Eraković, ali je njegov udarac glavom otišao preko gola

1. minut - Utakmica je počela!

14.04 - Crveno-beli imaju niz od 22 uzastopne pobede protiv Čučaričkog, poslednju put "brđani" su im uzeli bod 2014.

 

 

13.53 - U drugom delu sezone crveno-beli su remizirali sa Vojvodinom (1:1), da bi onda deklasirali Voždovac (6:0). Sa druge strane, "brđani" su bili bolji od Spartaka i kragujevačkog Radničkog.

13.51 - Zvezda je prva na tabeli sa 57 bodova, 11 više od drugoplasiranog Partizana, dok je Čukarički četvrti sa 41.

13.50 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen utakmici 22. kola Superlige Srbije u kojoj se sastaju Crvena zvezda i Čukarički. Uz alo.rs pratite sva dešavanja sa stadiona "Rajko Mitić".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Standings provided by Sofascore

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading