PRVI PORAZ CRVENO-BELIH U ANTALIJI Ludogorec slavio protiv Zvezde, Argentinac postigao prvenac posle 45 minuta na terenu (VIDEO)
Foto: Privatna arhiva/FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su na petom pripremnom meču u Antaliji od ekipe Ludogoreca sa 2:3.

Nakon slavlja nad Lehijom, Nefčijem, Koprom i Dinamom iz Tbilisija, šampion Srbije izašao je na megdan prvaku Bugarske i dobro poznatom rivalu - Ludogorecu.

PRVI PORAZ CRVENO-BELIH U ANTALIJI Ludogorec slavio protiv Zvezde, Argentinac postigao prvenac posle 45 minuta na terenu (VIDEO)

FK Crvena zvezda

 

Nakon tri uzastopna trijumfa nad bugarskim timom (od toga dva u Ligi Evrope prošle sezone), Zvezda je sada bila poražena. Ruku na srce, odigrali su crveno-beli sigurno najslabiji partiju u Antaliji ove zime i za tako nešto bili kažnjeni.

Brazilaca Igor Tijago dva puta je pogađao u prvom delu igre, a uz gol Bernarda Takpeteja, Ludogorec je imao ogromnih 3:0 na poluvremenu.

U nastavku, Zvezde je zaigrala bolje i uspela da na kraju sa dva gola unese minimalnu dramu u meč. Mirko Ivanić je smanjio, da bi u 90. minutu novo pojačanje crveno-belih Aleks Vigo postigao prvenac za novi klub.

Šampion Srbije će 27. januara odigrati poslednji meč u Antaliji protiv Austrije Lustenau, a nakon toga sledi povratak u Srbiju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading