VAŽNO OBEVEŠTENJE SA "MARAKANE" Zvezda se obratila navijačima pred najbitniji duel ove jeseni
FK Crvena zvezda

 

Veliko interesovanje vlada za utakmicu petog kola grupne faze Lige Evrope između Crvene zvezde i Trabzonspora, očekuje se sjajna atmosferu na tribinama i zbog toga je veoma važno da se poštuju instrukcije kluba koje glase:

- Molimo Vas da navijate fer i sportski i da ne ubacujete nikakve predmete na teren. Klub je pod uslovnom kaznom zatvaranja tribine i svaki ubačeni predmet (upaljač, flašica, novčić, rolna papira...) momentalno aktivira kaznu za sledeću utakmicu. 
 
 - Svaka karta važi samo za ulaz koji je naveden na njoj, neće moći sa kartom koja je predviđena za jedan ulaz na tribini da se uđe na bilo koji drugi ulaz.
 
 - Apelujemo da je potrebno da svaki posetilac utakmice ima kartu, zbog velike gužve nije moguće da deca uđu bez ulaznice.
 
 - Takođe zbog velike gužve apelujemo i upozoravamo da neće biti dozvoljeno stajanje na stepeništu.
 
 - Pun stadion znači i zagušenje prilaza oko stadiona, te stoga klub poziva navijače da što ranije dođu na utakmicu. Kapije će biti otvorene tri sata pre meča.
 
 - Takođe oni koji imaju ulaznice za kapiju 25 će moći tom ulazu da priđu isključivo sa zapadne strane stadiona iz ulice Rajka Mitića.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading