ZAVIO PARTIZAN U CRNO, A SADA JE NA "MARAKANI" Lazar Nikolić u Crvenoj zvezdi do 2025. godine
FK Crvena zvezda

Reč je o doskorašnjem igraču Javora koji će pojačati konkurenciju na poziciji desnog beka.

Nikolić je ugovor sa Crvenom zvezdom potpisao prošlog petka, 21. oktobra, a ekipi će se priključiti po završetku jesenjeg dela sezone. U dosadašnjem delu Superlige je na 15 utakmica postigao jedan gol i to za TV špice u jučerašnjem remiju Javora sa "večitim" rivalom (3:3). Ponosan zbog dolaska u najveći klub u Srbiji bio je brzonogi Nikolić. 

SPREMA SE SPEKTAKL Ulaznice za meč Zvezde i Trabzona u prodaji

- Ostvario mi se dečački san dolaskom u Crvenu zvezdu. Sada sam u najvećem klubu na Balkanu, sa ogromnom tradicijom i presrećan sam što sam postao deo crveno-bele porodice. O tome sam maštao i na tome sam radio čitavu karijeru. Ono što je interesantno je da nosim nadimak po nekadašnjem fudbaleru Crvene zvezde - Dušanu Basti, a ujedno i pokrivamo istu poziciju. Svestan sam da je u Zvezdi jaka konkurencija, ali nadam se da ću opravdati očekivanja. Ambicije su najveće, želim da osvojimo titulu, da je proslavimo kako dolikuje, a onda i da zaigramo Ligu šampiona - reči su Nikolića. 

Lazar Nikolić je rođen 1. avgusta 1999. godine u Leskovcu. Prve seniorske nastupe zabeležio je u ekipi Javora u koji je stigao iz italijanskog Spal-a, a u timu iz Ivanjice je na 100 utakmica postigao devet pogodaka. Takođe, nastupao je za kadetsku i omladinsku reprezentaciju Srbije, gde je zbog imidža, ali i pozicije na terenu dobio nadimak - Basta. Interesantno je da će ponovo zaigrati zajedno sa prezimenjakom Veljkom, sa kojim je bio deo generacije 99, koja je u dresu OFK Beograda bila strah i trepet u juniorskim ligama. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading