HEROJ CRVENO-BELIH Ovo mi je najefikasnija sezona u karijeri
FK Crvena zvezda

Vezista crveno-belih je stigao do ukupno 15 pogotka u aktuelnoj ligaškoj kampanji. U strelce se upisao u 16, 64. i 67. minutu. Ujedno je stigao i do 21. gola u svim takmičenjima, što znači da mu je ova sezona najefikasnija u čitavoj karijeri. 

-Presrećan sam zbog pobede, znali smo da će biti teška utakmica, još posle derbija, nismo se dovoljno oporavili, ali smo radili na tome kako bi bili što bliži cilju. Srećan sam i zbog het-trika i zbog toga što mi je ovo najefikasnija sezona u karijeri - istakao je Ivanić nakon meča. 

Saradnja između Ivanića i Kataija je besprekorna.

-Ne bih isticao nas dvojicu, iako fantastično sarađujemo već dve godine. Uživanje je biti s njim na terenu, dobro se razumemo i verujem da ćemo još dugo igrati zajedno. Odigrali smo fantastičnu utakmicu, ne bih izdvajao nikoga, jer i odbrana radi sjajan posao iz meča u meč i to je put kojim treba da idemo - dodao je Ivanić.

HEROJ CRVENO-BELIH Ovo mi je najefikasnija sezona u karijeri

FK Crvena zvezda

 

STANKOVIĆ NE KRIJE ZADOVOLJSTVO Korak smo bliže cilju, momci su bili fantastični

Sjajnu podršku sa tribina imali su fudbaleri Crvene zvezde na gostovanju u Bačkoj Topoli.

-Hvala navijačima što nas podržavaju iz meča u meč. Gde god da igramo, osećamo se kao kod kuće, uvek ih ima više i uživamo u njihovoj podršci. To se vidi i na terenu, kako igramo i kakav maksimum pružamo. Daćemo sve od sebe da osvojimo titulu - zaključila je Zvezdina "četvorka". 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading