ZVEZDA PONOVO BOLJA OD LUDOGORECA Presudila bomba Ivanića, sekunde delile crveno-bele od proleća u Ligi Evrope (FOTO, VIDEO)
FK Crvena zvezda

Crvena zvezda se revanširala Ludogorecu za 2. avgust 2016. godine kada su se Bugari radovali Ligi šampiona.

Mirko Ivanić je bombom sa 19 metara presudio gostima, Crvena zvezda - Ludogorec 1:0 (0:0).

Sekunde su delile crveno-bele od proleća u Ligi Evrope, a onda je Evander pogodio penal za pobedu Mitjilanda nad Bragom u nadoknadi 3:2.

Crvena zvezda je trenutno prva u grupi, ali nije obezbedila proleće u Ligi Evrope, ali na evro sceni jeste.

Prvi iz grupe će u osminu finala Lige Evrope, drugi u 1/16 finala Lige Evrope, a trećeplasirani u 1/16 finala Lige konferencija.

U poslednjem kolu Beograđani gostuju Bragi, a Ludogorec dočekuje Mitjiland.

Zvezdi remi garantuje Ligu Evrope, pitanje je samo koju fazu.

Crvena zvezda - Ludogorec 1:0 (0:0)

Beograd - Stadion: Rajko Mitić. Gledalaca: 21.100. Sudija: Hose Marija Sančes (Španija). Pomoćnici: Raul Kabanjero i Injigo (Španija). VAR sudija: Hesus Hil Mancano (Španija). Žuti kartoni: Srnić, Krstičić, Gajić (Crvena zvezda), Sotiriu (Ludogorec). Strelac: 1:0 Mirko Ivanić u 57. minutu:

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Gajić, Eraković, Dragović, Pankov, Srnić, Petrović (od 67. Krstičić), Kanga (od 81. Sanogo), Katai (od 46. El Fardu Ben), Ivanić, Pavkov (od 81. Lazetić).

LUDOGOREC: Pot, Pinas, Plastun, Terziev, Ikoko, Bađi (od 88. Mitkov), Gonkalveš (od 65. Kafumana), Jankov, Despodov (od 65. Manu), Čibota (od 77. Rotariu), Sotiriu.

 

90+3. minut: Šut Rotarijua pod prečku, brani Borjan. Evander je iskoristio penal, domaćin nije eliminisan, spasao se u nadoknadi, Mitjiland - Braga 3:2..

89. minut: Bitka dva na dva pred kaznenim gostiju. Lazetić je driblao rivala, šutirao, dijagonala je završila tik pored stative.

ZVEZDA PONOVO BOLJA OD LUDOGORECA Presudila bomba Ivanića, sekunde delile crveno-bele od proleća u Ligi Evrope (FOTO, VIDEO)

Printscreen

 

87. minut: Lopta ubačena u Zvezdin kazneni, gradio je Eraković, iza leđa mu je utrčao Rotariu, nekako je zahvatio, ali je na sreću domaćih lopta otišla visoko iznad prečke.

86. minut: Ko zna koji prekršaj Gajića, sudija ga je "častio" žutim kartonom.

85. minut: U Danskoj nerešeno, Galeno je matirao domaćeg golmana, Mitjiland - Braga 2:2.

 

 

84. minut: Šut Ivanića malo iskosa sa 15 metara fijuknuo je tik iznad prečke uz uzdahe sa tribina.

81. minut: Kanga i Pavkov su izašli, nove snage su Lazetić i Sanogo.

77. minut: Čibota je izašao, a ušao Rotariu. 

71. minut: Ivanić je dobro zagradio loptu u kaznenom rivala, dok su ga vukli šutirao je iz okreta, parada Pot, jedva je zaustavio loptu.

68. minut: Dalekometni šut Kange, golman je poleteo kroz vazduh, na sreću njegovu lopta je prošla dva metra pored gola. Krstičić je odneo loptu i igrača, sudija kaže - žuti karton.

67. minut: Krstičić je zamenio Petrovića.

65. minut: Despodov i Gonkalveš su izašli, a Manu i Kafumana ušli.

63. minut: Srnić je zbog starta dobio žuti karton.

62. minut: Odakle je Ivanić dao gol probao je i Pavkov, samo je gađao bliži ugao po zemlji, lopta je prošla metar pored stative.

57. minut: Ivanić je vukao loptu pred kaznenim, odlučio se za šut sa 19 metara, golman je poleteo kroz vazduh, ali je ostao kratak i nemoćan, mreža se zatresla, Crvena zvezda - Ludogorec 1:0.

 

 

54. minut: For u prostor za Pavkova, utrčao je napadač po levoj strani, bio skoro u mrtvom uglu, ali je sjajno uhvatio volej, lopta je zakačila igrača gostiju, lopta je krenula pod prečku, ali je Pot sjajno refleksno odbranio, lopta je završila u korneru.

ZVEZDA PONOVO BOLJA OD LUDOGORECA Presudila bomba Ivanića, sekunde delile crveno-bele od proleća u Ligi Evrope (FOTO, VIDEO)

EPA

 

48. minut: Gustav Isaksen ponovo je danskom timu doneo prednost, Mitjiland - Braga 2:1.

 

 

46. minut: Ben je na poluvremenu zamenio Kataija.

2. POLUVREME:

45+1. minut: Dobar napad Zvezde, Ivanić je u kaznenom dobio loptu dok je utrčavao po levoj strani, šutirao je iskosa sa osam metara, pogodio je spoljni deo mreže i uhvatio se za glavu.

ZVEZDA PONOVO BOLJA OD LUDOGORECA Presudila bomba Ivanića, sekunde delile crveno-bele od proleća u Ligi Evrope (FOTO, VIDEO)

EPA

 

43. minut: Rikardo Orta je izjednačio na MCH areni u Herningu, Mitjiland - Braga 1:1.

 

 

 

40. minut: Pokušava i Kanga dalekometnim udarcem, lopta prolazi metar od stative.

38. minut: Šut Ivanića iskosa sa leve strane sa dvadesetak metara, u malu mrežicu, golman Pot je bio na mestu, ali mu je lopta odskočila ispred ruku i nezgodno se odbila, nekako je skrenuo pored stative u korner.

31. minut: Zvezdina akcija po levoj strani slutila je na nešto, na kraju je Katai pred petercom rivala napravio faul u napadu.

ZVEZDA PONOVO BOLJA OD LUDOGORECA Presudila bomba Ivanića, sekunde delile crveno-bele od proleća u Ligi Evrope (FOTO, VIDEO)

EPA

 

29. minut: Brz napad gostiju po desnoj strani, peta, lopta je došla do Gonkalveša koji je utrčavao, povukao je korak, dva, šutirao sa 15 metara, Borjan se bacio u levu stranu, paradom odbranio. Prvi opasniji napad na obe strane.

22. minut: Još niko nije šutnuo ni blizu okvira gola.

18. minut: Šut Čibote sa 18 metara, nebu pod oblake.

14. minut: Klinci se glasno čuju, naročito kada gosti krenu u napad.

ZVEZDA PONOVO BOLJA OD LUDOGORECA Presudila bomba Ivanića, sekunde delile crveno-bele od proleća u Ligi Evrope (FOTO, VIDEO)

EPA

 

10. minut: Čibota i Gajić su se borili za loptu uz desnu aut liniju. Izašla je napolje, a arbitri su je dodelili gostima. Dok je Gajić protestvovao, Čibota i Zvezdin trener Stanković su se sporazumeli gestikulacijom, na kraju i zagrlili, dokaz da je fudbal i fer-plej ispred svega.

5. minut: I dalje traje ispitivanje snage, gosti su imali jedan pokušaj glavom sa desetak metara, ali je lopta završila visoo iznad prečke.

2. minut: Erik Sviatčenko doneo je prednost Danskom timu, Mitjiland - Braga 1:0.

 

 

 

Od starta crveno-beli imaju gromoglasnu podršku mališana, koji zbog kazne jedini imaju mogućnost da prate utakmicu.

1. POLUVREME:

Trener Dejan Stanković odlučio se za uobičajenu postavku 4-2-3-1 sa Milanom Pavkovom u špicu.

Rodić i Gobeljić su bili prvi bekovski izbor, a sada ih nema u timu, pa je Radovan Pankov iznuđeno rešenje.

Uglavnom standardni Sanogo i El Fardu Ben su ostali na klupi.

Nema suspendovanih Degeneka i Gobeljića.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Trener Ludogoreca Stanislav Genčev imao je mnogo muka pred meč.

- Aleks Santana, Sisinjo i Anton Nedjalkov neće igrati. Kauli i Marin nisu ni registrovani, Žozue Sa je povređen. Kiril Despodov jedini se vratio u stroj - pričao je Genčev pred meč.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading