POMERA GRANICE Katai ruši nestvarne rekorde u dresu Crvene zvezde
Alo!/Marko Metlaš

Zamenik kapitena Crvene zvezde, Aleksandar Katai, konačno se u meču protiv Radničkog u Kragujevcu (3:0) vratio u tim, a odmah je nastavio gde je stao. Na devetoj uzastopnoj utakmici čiji je bio akter, iskusni ofanzivni vezista se upisao u strelce. Seriju golova je produžio u Kragujevcu, kad je preciznim udarcem sa 18 metara savladao mlađanog golmana Lučića.

Bivši reprezentativac Srbije je bio bez utakmice četiri nedelje, a razlozi su bili različite prirode. Prvo je ispao iz koloseka zbog koronavirusa i nije mogao sa ekipom 29. septembra u Bugarsku, a kad se oporavio nehotično je popio dečiji lek koji ga je uveo u doping stanje. Zbog toga je morao da izostane sa meča u Danskoj, potom i gostovanja u Surdulici. Usput se pojavila se i lakša povreda lista, ali je uspeo da je sanira.

Katai je 26. septembra oborio lični rekord po broju uzastopnih utakmica na kojima je strelac sjajnim pogotkom u Novom Pazaru iz slobodnog udarca i tad je došao do osmog meča u nizu za Crvenu zvezdu da je matirao protivničkog golmana. Sad je na devet, a očekuje se da u četvrtak nastavi čudesnu seriju... 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading