Visoki, niski ili prosečni? Šta visina govori o karakteru osobe?
Foto: Shutterstock

Jednostavan test sa verovatnoćom od 90 odsto odrediće ko ste, zapravo. Potrebno je samo da odaberete kojoj grupi pripadate i saznajte šta vaša visina govori o vama:

140-150 cm

Pametna i visprena osoba. Vi ste veliki mislilac. Vaše misli i ideje su – najvažnija stvar. Volite da, u tišini i samoći, razmišljate o svojim teorijama, stavovima i pogledima.

Vi ste introvertna osoba. Slažete se sa onima koji vole da misle i da uče. Trošite dosta vremena razmišljajući o moralu. Pokušavate raditi ono što je ispravno, čak i ako se većina sa vama ne slaže. 

150-160 cm

Pronicljiva i filozofska osoba, jedinstvena u duhovnom smislu. Pored vas nema nikoga vama sličnog. Veoma ste intuitivni, i pomalo čudni. Često vas razumeju pogrešno, i to vas boli.

Vama je neophodan lični prostor. Treba da razvijate svoju kreativnost, ona zahteva poštovanje drugih. Vi ste osoba koja jasno vidi tamne i svetle strane života. Veoma ste emotivni.

160-170 cm

Zanimljiva ste, i uzbudljiva ličnost. Istinoljubac. Odgovorna osoba koja voli da brine o drugima. Verujete u pošten posao i lako preuzimate odgovornost. Imate dobar karakter.

Izazivate poverenje kod drugih ljudi. Vi ste snažna, komunikativna, brza i duhovita ličnost. Uvek postoji nešto zanimljivo što možete ispričati drugima. Voljeni ste i prihvaćeni u društvu, piše dnevnadozalepog.rs.

170-180 cm

Sigurna i dominantna osoba. Veoma ste nezavisni. Vaš moto – "Uradi sam“. Oslanjate se samo na sebe. Znate kako da ostanete jaki za sebe i druge ljude, one koje volite. Vi znate šta želite i ne plašite se ići u susret tome. Jedino, što zahtevate od drugih je – da budu iskreni prema vama. Spremni ste za istinu. 

180 – 200 cm

Veoma ste nezavisni. Pronicljiva i filozofska osoba, jedinstvena u duhovnom smislu. Pored vas nema nikoga vama sličnog. Veoma ste intuitivni, i pomalo čudni. Trošite dosta vremena razmišljajući o moralu.

Pokušavate da radite ono što je ispravno, čak i ako se većina sa vama ne slaže. Nikada se niste razočarali u vama bliske ljude, romantični ste i dobar ljubavnik/ca.

Komentari (0)

Loading