mačka
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ranije ovog meseca, Galena je doživela stresno putovanje u Amazon paketu, grozničavu potragu, spasavanje u Kaliforniji i ponovno okupljanje porodice u suzama.

Njena porodica još uvek čeka da joj ponovo uvede kutiju, rekla je vlasnica Keri Klark u utorak, jer ne žele da je izlažu stresu.

Klark je dobila Galenu kao mače nakon što je njena tetka spasila trudnu divlju mačku.Ona je bila stalni pratilac i izvor emocionalne podrške.

 „Prošla sam kroz gomilu zdravstvenih problema i ona i ja smo prošli kroz sve to zajedno. I ona ima sjajnu ličnost. I ona može da oseti kada se ne osećate dobro“, rekla je Klark. "I ona je zaista, zaista posebna za mene."

Dakle, kada je Galena nestala 10. aprila, Klark je bila van sebe. Pretražili su komšiluk, lepili letke i objavili obaveštenja na Fejsbuk stranicama o izgubljenim kućnim ljubimcima u Lehiju, Juta.

„Ne znati šta joj se dogodilo bilo je prilično mučno“, rekla je Klark, „Plakala sam sedam dana pokušavajući da shvatim šta se dogodilo.''

Klark je takođe prošla kroz sve najgore scenarije, pitajući se da li je mačka mogla da izađe iz kuće i da li ju je zgrabio predator ili da je pregazilo vozilo.

Klark je rekla da je 17. aprila primila „tekst koji joj je promenio život” u kom se navodi da je Galenin mikročip skeniran, tako da je Klark znala da je maca negde pronađena.

Ubrzo nakon toga, dobila je poziv da je njena mačka blizu Riversajda u Kaliforniji, nakon što je pronađena u kutiji zajedno sa čizmama koje su vraćene u Amazonovo skladište.

RADOZNALA MACA UŠLA U KUTIJU DA SE IGRA Prešla pola kontinenta, vlasnica mislila da je udario auto, a onda je usledio neočekivani obrt!

Foto: Shutterstock

 

Klarkin muž je naručio nekoliko pari čizama, zadržao jedan, a ostatak vratio u velikoj kutiji 10. aprila, piše wtop.com

„Shvatili smo da je ta naša slatka maca sigurno skočila u tu kutiju a da mi nismo znali“, rekla je.

Hanter je odvela mačku kući i sutradan kod veterinara, gde je skeniran mikročip. Klark je razgovarala sa Hanterom koji ju je smirio i rekao joj da je njena maca dobro, uprkos tome što je provela šest dana u kartonskoj kutiji bez hrane i vode.

„Očajnički sam želela da budem sa njom“, rekla je Klark.

Ona i njen muž su sledećeg dana odleteli u Kaliforniju, ponovo se našli sa Galenom u kancelariji veterinara i iznajmili automobil da se odvezu kući.

„Uradili smo ono što smo trebali jer je jednostavno obožavam“, rekla je Klark.

BONUS VIDEO 

 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading