MILICA MILŠA ZARADILA 227.000 EVRA Otkriveno sve o prihodima glumice, poznato i koliko dobije za samo jedan dan snimanja
Printscreen

Glumica Milica Milša je u poznatoj telenoveli "Igra sudbine" igra glavu ulogu, a na snimanju je provela čak 23 meseca! Iz tog razloga ne čudi činjenica da je od uloge Ade Kanački zaradila pravo bogatstvo.

VladimirMarković/Alo!

 

Milica Milša je od serije "Igra sudbine" zaradila neverovatnih 227.700 evra! Ona je zahvaljujući ulozi Ade Kanački postala najzaposlenija glumica u Srbiji u poslednje tri godine, koliko snima tu megapopularnu telenovelu.

Pročitajte još: Svi smo je znali kao PEVAČICU: Ivana se udala za OSNIVAČA Gugla, deci dala ČUDNA imena, a zbog njenog zanimanja ceo HOLIVUD je juri!

- Milica Milša je potpisala ugovor po kome mesečno ima 22 radna dana sa po 12 sati snimanja. Dnevni honorari za poznate glumce u telenovelama iznose od 200 do 450 evra po danu snimanja. S obzirom na to što je Milica glavna glumica, dobila je i najveći honorar! Ona je u poslednje tri godine na setu provela čak 23 meseca, pa je ukupno zaradila 227.000 evra! - priča za Informer izvor blizak produkciji ove serije i dodaje da će Milica imati još posla, pa će i više zaraditi:

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ona je do sada snimila 586 epizoda, ali tu nije kraj. Planirano je da bude više od 800 epizoda, po čemu će "Igra sudbine" postati najdugovečnija domaća serija. Milica i cela ekipa sada imaju dvomesečni odmor, a krajem avgusta počinju snimanje četvrte sezone ove megapopularne telenovele - dodaje izvor.

SVI IMAJU JEDNU ZAJEDNIČKU STVAR Lepa Brena pokazala svoju porodicu koja se ne eksponira u javnosti

Komentari (0)

Loading