televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Kako da porastem lako

Promo

 

 

12.00 Prva

Kako da porastem lako

Prva televizija u saradnji sa „Fondacijom Novak Đoković“ ovog vikenda ekskluzivno emituje dvodelnu edukativnu emisiju „Kako da porastem lako“, posvećenu najčešćim izazovima odrastanja, adolescencije i roditeljstva koje nosi sadašnje vreme. Globalna direktorka i suosnivačica fondacije Jelena Đoković, zajedno sa psihološkinjom i terapeutkinjom Smiljanom Grujić, razgovaraće sa stručnjacima iz ove oblasti, a teme koje će pokriti kreću se od odnosa dece i roditelja, odnosa braće i sestara, korišćenja modernih tehnologija i digitalnog i fizičkog nasilja, do najboljih i najefikasnijih načina komuniciranja sa decom. Takođe, razgovor sa stručnjacima vodiće i nacionala direktorka „Fondacije Novak Đoković“ Maja Kremić.

Podlih osam

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Podlih osam

Radnja filma je smeštena desetak godina nakon Američkog građanskog rata i prati dogodovštine Markusa Vorena, bivšeg vojnika Unije i lovca na glave blokiranog snežnom olujom u malom gradiću u Koloradu. U zanimljivoj vožnji se igrom slučaja upoznaje sa Džonom Rutom koji prevozi zatvorenicu Dejzi. Uloge: Samjuel L. Džekson, Kurt Rasel, Dženifer Džejson Lej.

Svinja

Foto: IMDB

 

 

00.30 B92

Svinja

Roba je usamljeni tartufar koji živi u oregonskoj šumi sa svojom svinjom dresiranom za traženje tartufa. Nakon što ga jedne noći neko nepoznat napadne i otme mu svinju, Rob uz pomoć trgovca tartufima kreće u potragu za vernom prijateljicom. Uloge: Nikolas Kejdž, Aleks Volf, Adam Arkin.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading