televizija
Foto: Promo/Schutterstock
Kraljice kupona

Foto: IMDB

 

 

petak

23.20 Prva

Kraljice kupona

Film je inspirisan istinitom pričom o najvećoj prevari s kuponima u američkoj istoriji, u kojoj dve domaćice ukradu 40 miliona dolara. Kristen Bel je u ulozi nezadovoljne domaćice iz prigradskog naselja koja radi na „preduzetničkom” projektu osnivanja ilegalnog kluba s kuponima kojim ona i njeni partneri varaju velike prehrambene i ostale kompanije, dok štede milione dolara članovima kluba. Uloge: Kristen Bel, Kirbi Hauel-Baptist.

Titan

Foto: IMDB

 

 

petak

23.50 RTS2

Titan

Aleksija je doživela tešku povredu glave i u lobanju joj je ugrađena titanijumska ploča. Kad je izašla iz bolnice, odrekla se roditelja i počela da oseća bolesnu privlačnost prema automobilu koji ju je umalo ubio. U narednim godinama počinju da se javljaju problemi sa seksualnošću i situacija eskalira kada upozna Vensana, čoveka koji pokušava da održi svoju snagu ubrizgavanjem steroida u svoje sve starije telo. Vensan očajnički traga za davno nestalim sinom... Uloge: Agate Ruzel, Vensan Lindon, Lais Salameh.

Prava istina

Foto: IMDB

 

 

petak

21.00 B92

Prava istina

Sudski branilac Ričard Remzi prima privatan slučaj kad obeća svojoj prijateljici udovici Loreti Lasiter da njen sin Majk neće otići u zatvor. Terete ga za ubistvo svoga oca. Majk na početku prizna zločin. Ali u toku ispitivanja otkrije se kakav je zapravo bio Bun Lasiter. Dok Remzi to koristi da bi dokazao da je njegov klijent nevin, njegova nova koleginica Džanel želi dublje da istraži - i saznaje da je prava istina nešto što samo ona može da otkrije. Uloge: Kijanu Rivs, Rene Zelveger.

Reči i slike

Foto: IMDB

 

 

petak

20.00 Prva plus

Reči i slike

Duhovita romantična drama, govori o školi u kojoj se deca pripremaju za prijemne ispite. Džek Markus je profesor engleskoj jezika, koji lamentuje nad opsednutošću đaka društvenim mrežama i dobrim ocenama, više nego bavljenjem pisanom rečju. On sam je jednom davno zablistao, ali sada već godinama ništa nije izdao i vreme popunjava pićem umesto umetnošću reči.A onda sreće srodnu dušu u Dini Delsanto, apstraktnoj slikarki i novoj nastavnici u školi, koja je takođe jednom bila slavna zbog svoje umetnosti. Od samog upoznavanja, njih dvoje počinju flert i izazivaju jedno drugo svojom uzajamnom sličnošću. Uloge: Klajv Oven, Žilijet Binoš.

Kako izgubiti dečka za 10 dana

Foto: IMDB

 

 

subota

18.15 RTS2

Kako izgubiti dečka za 10 dana

Bendžamin Bari radi u reklamnoj agenciji i ženskaroš je koji se, da bi dobio veliku kampanju, opkladi da može zavesti ženu za deset dana. Suparnice za dobijanje kampanje su mu dve koleginice. Andi Anderson kao opkladu piše članak o tome kako izgubiti momka za deset dana i nada se da će time dobiti priliku da piše o ozbiljnijim temama. Da li će ovo dvoje uspeti u svojim misijama? Uloge: Kejt Hadson, Metju Makonahi, Adam Goldberg.

Plaćenici 2

Foto: IMDB

 

 

Subota

20.55 Prva

Plaćenici 2

Čurč angažuje Plaćenike da obave naizgled jednostavan posao. Zadatak deluje poput lake zarade za Barnija i njegovu jedinicu staromodnih plaćenika, ali stvari krenu po zlu kada jedan od njihovih bude okrutno ubijen pa Plaćenici kreću po osvetu na neprijateljsku teritoriju gde su svi izgledi protiv njih. Odlučni da izravnaju račune, ekipa seje smrt među protivničkim snagama, stvara haos i uklanja pretnju. Uloge: Silvester Stalone, Arnold Švarceneger.

Mračni zločini

Foto: IMDB

 

 

Subota

23.00 B92

Mračni zločini

Tadek je detektiv koji istražuje stari slučaj nerešenog ubistva biznismena. Na njegovo iznenađenje, ispostavlja se da je slučaj identičan fiktivnom ubistvu u nedavno objavljenom romanu pisca Kozlova. Kada počne da prati Kozlova i njegovu devojku, Tadekova opsesija slučajem će ga povući u svet seksa, laži i korupcije, koji će ga koštati ne samo karijere već i života. Uloge: Džim Keri, Marton Čokaš, Šarlot Genzbur.

Zona interesa

Foto: IMDB

 

 

nedelja

21.00 RTS1

Anatomija pada

Nemačka književnica Sandra, njen suprug Samjuel iz Francuske i njihov sin Danijel žive povučeno u zabačenom gradu u francuskim Alpima. Kada je Samjuel pronađen mrtav u snegu isped njihove kolibe, policija istražuje da li je izvršio samoubistvo ili je ubijen. Sandra postaje glavni osumnjičeni. Malo po malo, suđenje postaje ne samo istraga o okolnostima Samjuelove smrti, već i uznemirujuće psihološko putovanje u dubine Sandrine i Samjuelove konfliktne veze. Uloge: Sandra Hiler, Samjuel Tejis, Svan Arlo, Antoan Rajnarc…

Na granici straha

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

23.05 RTS2

Na granici straha

Pošto je preživeo srčani udar, Majk Dvajer poziva hirurga koji mu je spasao život i njegovu suprugu da budu njegovi gosti u vikendici. U međuvremenu, grupa kriminalaca presreće transport zatvorenika i izvlači svog prijatelja. Prilikom bekstva ostaju bez vozila u šumi. Nastavljaju pešice i nailaze na Dvajerovu vikendicu. Odlučuju da ovo troje drže kao taoce dok im ne stigne pomoć... Uloge: Robert Patrik, Rokmond Danbar, Šen Lin.

Non-stop

Foto: IMDB

 

 

nedelja

21.00 B92

Non-stop

Radnja filma odvija se na međunarodnom letu iz Njujorka za London tokom kojeg američki savezni agent i vazduhoplovni maršal Bil Marks prima seriju pretećih poruka: svakih 20 minuta biće ubijen jedan putnik sve dok se 150 miliona dolara ne prebaci na tajni bankarski račun. Uloge: Lijam Nison, Džulijan Mur.

Zona interesa

Foto: IMDB

 

 

ponedeljak

21.30 RTS2

Zona interesa

Komandant Aušvica Rudolf Hos i njegova supruga Hedvig trude se da ostvare život iz snova za svoju porodicu, u kući i imanju odmah pored koncentracionog logora. Ovaj film biće emitovan neposredno pre skraćene verzije dodele Oskara. „Zona interesa“ nominovana je u pet kategorija, za najbolji zvuk, najbolji neamerički film, adaptirani scenario, režiju i najbolji film. Uloge: Kristijan Frajdel, Sandra Holer, Johan Karthaus.

Gospođica Sloun

Foto: IMDB

 

 

utorak

21.00 Cinemania

Gospođica Sloun

U rizičnom svetu moćnih političkih brokera, Elizabet Sloun je najtraženija lobistkinja. Poznata je po svojoj lukavosti i konstantnom uspehu, za koji je radila sve što je bilo potrebno. Ali kada se suoči sa najmoćnijom konkurencijom u karijeri, shvata da cena za pobedu može biti previsoka. Uloge: Džesika Častejn, Gugu Mbata-Rov, Džon Litgou.

Rat

Foto: IMDB

 

 

sreda

21.00 Cinemania

Rat

Ratna drama o danskim vojnicima stacioniranim u Avganistanu. Boreći se protiv talibana pokušavaju da zaštite civilno stanovništvo. Njihov komandant ipak biva optužen za ratni zločin… Uloge: Pilu Asbek, Seren Maling.

Doba sutrašnjice

Foto: IMDB

 

 

četvrtak

21.00 Cinemania

Doba sutrašnjice

U ogromnoj pustinjskoj oazi kraljica leži na samrti dok njen sin princ putuje kroz divljinu u nadi da će pronaći mitski lek koji bi joj spasao život. Nakon što umakne nasilnim motociklistima predvođenim Vorlordom i njegovom desnom rukom, princ upoznaje robota-ubicu Eš, koja se nalazi u potrazi za vlastitom dušom. Uloge: Džejms Franko, Mila Jovović, Lusi Lu, Snup Dog.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading