FUDBAL NIJE VLAHOVIĆEVA PRVA LJUBAV?! Duci otvorio dušu, pa progovorio o Brazilcima
EPA

Vlahović je otkrio kakvo je bilo 

- Hiperaktivno! Uvek sam želeo da se krećem, da trčim. Jedini način da me kontrolišu bio je da me puste da se bavim sportom.  Prvo sam probao košarku, ali su prijatelji igrali fudbal i rekao sam roditeljima da želim da počnem da treniram fudbal. Tako je počelo - kazao je u intervjuu za Gazetu Dušan Vlahović.

Brazilci?

- Prednost je što ih poznajemo dobro pred ovo Svetsko prvenstvo, ali i oni znaju nas! Pričali smo o njima kada je bio žreb. 

VELIKA FRKA U VLAHOVIĆEVOM I KOSTIĆEVOM KLUBU Čelnici Juventusa optuženi za nove prevare?

Vlahović je govorio o dolasku Filipa Kostića.

- Bio sam srećan kada je stigao. Kada smo počeli da pričamo o Juventusu, pitao sam ga da li ima nešto, ali nisam hteo da ga uznemiravam i pitam toliko. Kada je trebalo da stigne, napisao sam mu poruku: "Dolaziš li?“, "Da, da dolazim“. Bio sam srećan, lakše mi je da imam nekog od reprezentativaca uz sebe, dobro se snašao, bio sam na raspolaganju kao saigrači i nadam se da sam mu pomogao da se koncentriše na teren.

On je otkrio kako mu je u Juventusu.


- Kada sam stigao, poznavao sam kolege protiv kojih sam igrao, od prvog dana sam se osećao integrisanim, svi su se trudili da mi pomognu i ubrzaju postavku, počev od saigrača do menadžera, predsednika, svih... Hvala svima. Mnogo su mi pomogli stariji igrači koji su dugo godina živeli u Juventusu. Vremenom sam se sprijateljio sa mnogima, mnogo sam srećan.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading