POTRESNE REČI OCA UBIJENE IVANE " Ponovo videh najlepše oči, uz osmeh i pitanje kako sam"
Foto: Printscreen/Foto: Alo ilustracija M.J.

- Posle toliko čekanja konačno ponovo videh najlepše oči, uz osmeh i pitanje kako sam... Dobro, a kako si ti? - piše Slobodan Krivokapić i dodaje:

- Rekla si ne brini tata ja sam dobro, i još si mi rekla da poljubim mamu i Fikija i da moraš da ideš.... Mahnula si mi, a na moju molbu da ostaneš još malo samo si se nasmešila i rekla doći ću ja tata ponovo... Nemoj da te čekam dugo oči moje.

Ivana je, da podsetimo, pronađena 24. decembra 2022. godine, a kako se sumnja ubijena je dva dana ranije.

POTRESNE REČI OCA UBIJENE IVANE

Društvene mreže

 

 

- Obdukcijom tela devojke ustanovljeno je da je ugušena i to na taj način što joj je ubica rukom zapušio nos i usta i na taj način onemogućio disanje. Za ovaj zločin osumnjičen je Jetmir Gočaj koji se od dana kada je za njim raspisana poternica nalazi u bekstvu - podseća izvor  i dodaje:

- U pitanju je državljanin Crne Gore, inače osoba kojoj je Ivana verovala i koga je pustila u stan kao prijatelja, a prema postojećim informacijama njih dvoje su oboje voleli planinu i planinarenje i tako su se i upoznali.

Na profilu osumnjičenog Gočaja su, nakon saznanja o ubistvu, osvanule njihove zajedničke fotografije i reči tuge koje je delio danima i pisao koliko mu je teško zbog njene smrti.

- Zbog njegovih reči došlo je i do sumnje, a i njegov DNK je pronađen na mestu zločina. Utvrđeno je da se radi o zločinu iz strasti - podseća naš izvor.

Ivanini najmiliji, porodica i prijatelji, imaju samo najlepše reči za nju, a za prijateljstvo sa osumnjičenim Gočajem niko nije znao.

Prema nekim informacijama, sumnja se da je osumnjičeni pobegao na Kosovo i da se tamo skriva već godinu i po dana.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading