sahrana dragoslava kosmajca
Foto: Alo/Vladimir Marković

Sinoć na Zvezdari bačena je bomba u dvorište kuće pokojnog biznismena Dragoslava Kosmajca, a policiju je pozvala njegova žena Aleksandra. Kako portal Republika.rs nezvanično saznaje, bomba je bačena kao opomena Kosmajčevom sinu Lazaru i to zbog devojke.

Kako saznajemo, nakon uzimanja izjava od supruge Dragoslava Kosmajca istraga ide u smeru pitanja koliko pretnja može biti upućena Lazaru Kosmajcu.

Naime, navodno je Lazar Kosmajac bio u vezi sa devojkom koja ima veze sa poznatom osobom iz beogradskog podzemlja. Navodno, reč je o fatalnoj plavuši.

U svakom slučaju istraga koja sada ide u tom smeru će pokazati da li je bomba bila pretnja Lazaru Kosmajcu.

Komšinica porodice Kosmajac je otkrila šta se dogodilo sinoć, prenosi Republika.

- Čula sam da je odjeknulo noćas. Ja sam se sva tresla, to je bilo užasno, neverovatno da je toliko puklo. Izašla sam napolje da obiđem krug, to je bilo negde iza ponoći, kad su došla neka zatamljena kola. Došli do kuće Kosmajca, nesto gledali sigurno i odmah otišli. Ko zna ko su ti i šta hoće, moguće da su se oni motali oko kuće - rekla je za Republiku komšinica.

Podsetimo, u decembru 2017. godine prijavljeno je takođe da je bačena ekplozivna naprava u blizini kuće Dragoslava Kosmajca.

Tada se spekulisalo da je ciljana upravo kuća poznatog biznismena, a da je razlog opomena zbog placa.

Naime, Kosmajac je pokušavao da otkupi parcele oko njegove kuće. Moguće je da je bomba trebalo da bude opomena upravo oko nekog parčeta zemlje, koje još nije pravno rešena.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading