ZVICER NAREDIO DA SE SAVIĆ OTRUJE Izdao nalog pripadnicima kavačkog klana da upotrebe cijanid
Foto: Printscreen/Printscreen

Podsetimo, u prekjučerašnjim akcijama policije "Žiča" i "Paralela" pohapšeni su pripadnici kriminalne grupe koji su po nalogu vođe "kavačkog klana" Radoja Zvicera planirali ubistvo Savića.

Savić, kakosu mediji  pisali, i sam je bio pripadnik "kavačkog klana", to jest njegovog ogranka "vračarci" čiji je vođa Nikola Vušović, poznatiji kao Džoni sa Vračara.

Međutim, počinio je, za kriminogenu sredinu, neoprostiv greh kada je posle hapšenja u Budvi 2021. godine "propevao" u policiji, te je označen kao cinkaroš. Navodno tada je odao informacije i šifre svog kriptovanog telefona.

Savić, inače rodom iz Kraljeva, uhapšen je u januaru 2021. zajedno sa Lazarom Ilićem, kada su, kako se sumnja, u Crnoj Gori planirali ubistvo "škaljarca" Marka Ljubiše Kana.

Ilić je osumnjičen da je u oktobru 2020. u Tržnom centru Ušće u Beogradu ubio Aleksandra Šarca, a ulogu u toj likvidaciji imao je i Savić. Njemu je navodno Vušović dao zadatak da iznajmljuje automobile od renta kar agencija, i da potom tim automobilima prevozi ostele učesnike u ubistvu do mesta zločina.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading