Ulovljen pedofil! Devojčici od 12 godina čestitao Vaskrs, a onda su usledile gnusne poruke i jeziv poziv
Foto: Alo.rs/M.O.

Muškarac star 53 godine iz Perleza, koji navodno radi u Beogradu, obratio se diverziji devojčice od 12 godina (izmišljen lik), iza koje stoje operativci iz organizacije „Stoppedofiliji SP“, sa željom da imaju seksualne odnose. On se devojčici u prepisci obraćao vulgarnim rečima, nazivajući je droljom, a kako je napisao, nije mu smetalo što je maloletna.

- Da li želiš samo seks?-upitao je predator devojčicu. -Ja imam 12 godina. Kako uopšte možete to da me pitate? -odgovorila je maloletnica.

-Znam da imaš 12, a znam i da voliš...- napisao je M.B. koji je dalje insistirao da stupe u seksualne odnose.

- Malena droljice, jesi li tu? Droljice moja-pisao je predator devojčici koja mu je zatražla fotografiju sa prstom na usnama.

-Dokažite da niste Mihajlo iz mog razreda. Stavite prst na usnu i tako se slikajte, ali da vam se vidi celo lice i onda ću znati da me ne lažete-zatražila je maloletnica.

Kada je M.B. poslao traženu fotografiju bilo je jasno da se iza njegovog Fejsbuk profila nalazi ista osoba koja se dopisuje sa devojčicom, kažu za „Alo!“ lovci na pedofile.

- U ovom slučaju radi se o predatoru koji je, iako svestan da piše detetu, što i sama diverzija devojčice od 12 godina više puta ponavlja, nastavlja, i to sa povišenom agresijom i bezobzirnošću da poziva dete na seks i šalje joj pornografiju. Sa prepiskom smo upoznali ljude iz sistema bezbednosti. Ovaj muškarac verovatno je pisao i drugoj deci, a mi iz organizacije smatramo da od stotinu ovakvih predatora koji vrebaju decu na sličan način,samo jedan da ostvari svoju zamisao, posledice bi bile nesagledive-navode iz međunarodne organizacije „Stoppedofiliji SP“ sa sedištem u Srbiji.

Komentari (1)

Loading