JEZIVO Milov komita Damjanović: Policija da otkaže poslušnost, moramo isterati strane popove iz našeg manastira!
IN4S

On je saopštio da svaki policajac koji prihvati da izvršava naređenja starešina značiće da, kako je rekao, daje podršku skrnavljenju dostojanstva Crne Gore i stavlja se u službu političkih interesa antidržavne vlade.

„Neka se dobro zamisle svi policajci koju prihvate naređenje da li je ispravno pred Bogom braniti Crnogorcima da uđu u svoju bogomolju cetinjski manastir koji je okupiran popovima strane verske zajednice. Razmislite kako će vaša đeca i unuci śutra gledati vaše fotografije ispred cetinjskog manastira kako ste u crnogorskoj uniformi služili interesima koji su usmereni protiv Crne Gore. Ne dozvolite da budete zloupotrebljeni i da imate istu ulogu koju su imali učesnici sramne podgoričke skupštine 1918. godine“, izjavio je Damjanović.

Aktivnostima koje su do sada pripadnici Uprave policije preduzimali na Cetinju su obrukali časnu policijisku uniformu a prvenstveno svoj obraz, ističe Damjanović.

„Događaj oko ustoličenja srpskog mitropolita je idealna prilika da se crnogorska javnost uveri da li su u policiji zapošljavani ljudi koji svim srcem vole državu kojoj “ služe” ili oni koji joj nisu odani. Sergej Sekulović i Zoran Brđanin neka se zapitaju zašto će sa kačketima na glavi i crna obraza morati da izlaze među narod zbog svoje sramne misije služenju interesima koji su usmereni protiv Crne Gore. Nadam se da će policajci koji budu angažovani na obezbeđenju pomenutih događaja dobro razmisliti o posledicama po njihov obraz ako budu služili protiv Crne Gore“, zaključeno je u saopštenju CKM-a.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading