kuća
Foto: Printscreen/Printscreen Tik Tok

U samom centru sela Bagrdan nalazi se kuća na svega deset minuta vožnje od centra Jagodine, a u neposrednoj blizini teče i reka Morava. Takođe, mesto je poznato i po Bagrdanskim barama, a isto tako i što je u selu snimana serija ''Vreme zla''.

 

@nekretnine_heroldo

JAGODINA SELO BAGRDAN ID. OGLASA - 7518 - KUĆA, POVRŠINE 66M2 - 4,15A PLACA - 20.000 EVRA Kuća se sastoji od hodnika, dve spavaće sobe, dnevne sa kuhinjom i trpezarijom i kupatilo. Grejanje je na čvrsto gorivo, karatavan, garaža, hidrofor, monofazna struja, sengrup, spoljna stolarija drvena, podna obloga parket. Kuća je u dobrom stanju, odmah useljiva. TEL: 065 8222 446 065 8222 441 #jagodina #jagodinanekretnine #jagodina🇷🇸 #nekretninejagodina #apartmentsjagodina #nekretnine #nekretninebeograd #nekretninesrbija #nekretninenovisad #prodajastanova #prodajaapartmana #stannadan #srbija #srbijatiktok #dijaspora #dijasporatiktok #srbijaviral #trendingsrbija #property #propertymarket #fyp #viral #nekretninesarajevo #nekretninecrnagora #nekretninekragujevac #tiktoknekretnine #kosovojesrbija #kosovojeserbia🇷🇸❤ #kosovojesrbija🇷🇸🦅❤️ #gastarbajteri #austrija #svedska #danska #nemacka #amerika #svajcarska #francuska #finska #evropa #agenti #prodaja #prodajastanova #prodajastanovabeograd #crnagora #hrvatska #makedonija #bosna #slovenija #hercegovina #grčka #novogradnja #novogradnjabeograd #novogradnjajagodina #novogradnjanovisad #novogradnjakragujevac #novogradnjanis ♬ Voleo sam devojku iz grada - Miroslav Ilić

 

Kako opisuju, ova kuća se nalazi u centru sela, koja je u blizini škole i crkve. Ima više od četiri ara placa i 66 kvadratnih metara. Odmah je pored puta, ima izolaciju i garažu. Sastoji se od hodnika, dve spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, kao i kupatilom.

U kući je odrađen parket, drvena stolarija i grejanje na čvrsto gorivo. Objekat poseduje sopstveni hidrofor i monofaznu struju.

- Retko ćete naći ovakvu kuću po ovoj ceni - zaključuju u videu, piše kurir.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading