Nije im ni na kraj pameti: Horoskopski znaci koji nikada neće počiniti prevaru
Foto: Shutterstock

Škorpija

Škorpije preziru neveru svojih partnera i od njih očekuju da budu potpuno verni i odani. Retko će i sami da se upuste u prevaru.

I oni spadaju u znake horoskopa koju su prilično posesivni, a moto u partnerskim odnosima im je: "što je moje, to je samo moje".

Štitiće svoje partnere u svakoj situaciji. Kada se Škorpija zaljubi, ona ulaže sve u svoju vezu i daje partneru sve što je u njenoj mogućnosti.

Jarac

Jarčevi veoma ozbiljno shvataju obaveze i jedan su od najvernijih horoskopskih znakova. Ako su u ozbiljnoj vezi, verovatno su odavno počeli da razmišljaju o budućnosti i neće uraditi ništa da je ugroze.

Ako nisu srećni u vezi, najverovatnije će prekinuti, a ne prevariti svog partnera. Ako u vezi ima problema, spremni su da rade na tome.

Bik

Bikovi su znak za koji je najmanje verovatno da će nekoga prevariti. Oni su beznadežni romantičari koji uvek traže svoju pravu ljubav.

Istrajni su i odlučni i zbog toga ne odustaju od svojih odnosa i partnera. Njihova predanost čini ih savršenim partnerima.

Oni sami skoro nikada neće prevariti partnera, ali čak postoje pojedinci među predstavnicima ovog znaka horoskopa koji su spremni partneru da pređu preko nevere.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading